maanantai 19. marraskuuta 2012

Ihan vähän väsy, zzzZZZzz

 Messut myyntipöydän takaa olivat ensikertalaiselle mukava kokemus. Kun tuntee tuotteet joita myy, ei pääse edes jännitys iskemään näinkin hiljaiseen tyyppiin kuin minä!
Liiemmin ei reilun kuukausi sitten leikattu polvenikaan ottanut itseensä, vaikka monta päivää seistiin lähes paikallaan. Noo, särkylääkkettä aamupalaksi, sekä levolliseen yöhön oli otettava.
Messun parasta antia oli nähdä lapsuudenystävä, joka arvasi minun olevan paikalla.  Hän ei tosin tiennyt, että olen kolmatta päivää samalla paikalla.
Monia, monia ystäviä kolmen päivän aikana tuli jutuille. Oli ihana nähdä teidät kaikki + ne 36 000 ja rapiat muuta henkilöä.

Toiseksi paras anti oli tuo kala. Kävin lauantaina C-hallissa katsomassa mitä kaikkea sieltä löytyy. Ja kyllähän sieltäkin löytyi vaikka mitä. Ikatan osastolla oli tuttuja opiskelukavereita, joista yksi teki liekkihelmitekniikalla kalaa. Kävin nappaamassa tämän saaliin seuraavana aamuna mukaani, kun se oli viimeistelty. Kiitos Jenni!
 D-hallissa tein ostoksia helmeilyyn. Pieniä osia, jotka joskus näkyvät valmiina töinä blogissani.
Ostin yhdet neliskanttiset puikot, koska viime vuonna ostamistani oli pinnoitteet irronneet. Josko nämä kestäisivät hiukan paremmin.
Yhden suuren virkkukoukun ostin matonkuteita varten, sekä pari nappia.
Siinä olikin tämän vuotiset messuhössötykset. Monta päivää kaiken ihanuuden keskellä, eikä yhtäkään lankakerää tullut mukaani. X seinään!!
 Intsu olikin jo päivittänyt blogiinsa markkinatunnelmaa toiselta suunnalta. Kun tiesin hänen menevän Tallinnaan ja siellä Karnaluksiin, esitin pienoisen toiveen, josko hän löytäisi minulle pitkän viivaimen tilkkutöitäni varten. Vanha alkuperäinen viivaimeni on viittä vaille poikki, eikä sillä siten tee mitään.
Liekö jonkinlainen lukihäiriö ollut viestiä lukiessaan, kun paketissa tulikin pitkän viivaimen lisäksi lyhyt viivain, sekä ohutta vanua ja ihana lehti!
Kiitos sinulle ihan mahtavasta paketista, kaikki tulee käyttöön aikanaan. Nyt on kulmaa ja suoraa tarkkaan mittaukseen.
Kun vielä värjäsin lisää froteepyyhkeitä, on sekä uutta työkalua, että materiaalia päästävä leikkamaan heti huomisiltana tilkkupiirissä.

7 kommenttia:

tia kirjoitti...

Mahtavan hieno kokemus sinulla varmaankin, tänä vuonna jäi messut väliin. Hauska kala, ihan hymyilyttää.

KristiinaS kirjoitti...

Kiva raportti. Näitä lukeissa on kuin itsekin olis ollu messuilla.

Amalia kirjoitti...

Voi pahus..... kannattaisi lukea näitä blogeja vähän useammin :( Messuilla tuli käytyä perjantaina ja olisin tullut moikkaamaan jos vaan olisin ollut "kartalla"

TeSa kirjoitti...

Kiitos.
Voi Amalia, Amalia....

KristiinaS kirjoitti...

Nyt vasta mä näin tuossa tuon kalan! Oon sitä monta kertaa käyny kurkkimassa mutta aina vaan se on ollut joku kyljelleen kellahtanut pingviini tmv.

TeSa kirjoitti...

Voi Kristiina!
Minä taas mietin, että miten siinä on se pingu näkynyt =)

Susu kirjoitti...

No voihan ketuukettu sentäs! Pitäis vähän useammin käydä lukemassa näitä blogeja. Mun messupäivä oli ohjelmaa täynnä joten tein etukäteen reittisuunnitelman, jotta voisin käydä moikkaamassa tuttuja. Voi kun olis ollu kiva tavata. Tää häpee ja sirottelee tuhkaa päälleen...