torstai 27. joulukuuta 2012

Katzenminze

Koska meillä on joulu, olivat kaikki lapset kotona. Koska lapset olivat kotona, tuli sitten kaikki kissatkin kotiin.
Siinä sitä olikin sopeutumista, koska tämä Karvisen oloinen Molle on kollikunkku, eikä hänen lähelleen menty tekemään tuttavuutta. Hällä on oma reviiri ja suuri sellainen.
Lusifer, tuo yön musta kolli, teki heti tuttavuutta, tosin pienellä varauksella...
Wilma, ei kun Vilma, oli hevosenkenkänä tämän tästä, kun kaikki rapsahduksetkin on vielä niin pelottavia, saati suuri Molle!
En laittanut kissoille yhtään joululahjaa pakettiin, mutta joulupäivänä virkkasin 7 hiirtä langanjämistä. Simppeli malli, vanua ja kissanminttua ja olin saavuttanut kollien suosion =)
Pentu ei moisista hiiristä piitannut.
Ohje hiiriin löytyy täältä.
Lusiferin riemua.
Nämä tekivät kauppansa jo jalkarahiltani, osaa hiiristä oli jo maistettu ennen kuvaamista, siksi hiiriparat näyttävät hiukan ....nuupahtaneilta.
Jossain vaiheessa kissojen luottamus toisiinsa oli hiukan parempi, vaikka etäisyyttä otettiin puolin ja toisin aika nopeasti.
Arvatkaa minkä kissan nimi lausuttiin muita useammin ei - sanan perään?
Wilma!
Taas liki kuusen.
Lusifer on välillä niiiiin väsynyt kaitsemaan Vilman menoa!

8 kommenttia:

intsu kirjoitti...

Voi tuota sinun perhettäsi ja noita karvaisia "lapsenlapsia". On minullakin sellaisia kaksi,mutta ei niitä nyt joulun aikaan ollut meillä.

Pieni tyttö kirjoitti...

Voi, ihania! :) Saisko noihin hiiriin ohjetta, voisin meidän kissaan kokeilla... (olen huono virkkaamaan niin tarviin ohjeen kaikkeen pieneenkin ;D)

KristiinaS kirjoitti...

Ai että on ihania kisukuvia! Luciferin turkki kiiltää niin että on varmasti hyvin harjattu, vai ihanko itse sitä noin kiiltävänä saa pidettyä.
Tämä ei ollenkaan helpota mun kissakuumetta, on varmaan ihan pakko mennä Hesyltä katsomaan josko sopiva seuralainen löytyis.
Ville roikale ei antanu Emppu-kissalle yhtään joululahjaa. Tarvii mun tehdä tommonen hiiri joulun jälkitoimituksena. (Kysyin, mutta ei Ville Emppua mulle anna.)

Sukkailija kirjoitti...

Karvaista ja eläväistä on varmaankin ollut joulun aikanne :) Ihania kisuja! Hauskaa, että kissat saivat hiiriä lahjaksi, eikä tarvinnut yön selkään lähteä metsästämään niitä :)

Anonyymi kirjoitti...

Onneksi on kissoja eikä mitään suuria eläimiä.On teillä ollut villiä melskettä, helinnää helskettä....äiti

TeSa kirjoitti...

Kissamaista menoa, vauhtia ja vaarallisia tilanteita.

Kirjoittelen tuon hiiren ohjeen näkösälle.

tia kirjoitti...

On teillä vilskettä ollut ja ihania hiiriä myös. Oi kuinka tuo Vilma on ihan meidän edesmenneen Pören näköinen ja taitaa olla tapainenkin ;-)

TeSa kirjoitti...

Meillä oli kyllä sellainen hulina joulu, että hitaampia olisi hirvittänyt!

Lusifer pitää kyllä turkkinsa kiiltävänä, mutta tytsi auttaa asiassa aika ajoin harjan kanssa.