lauantai 14. syyskuuta 2013

Kolehti anopille

 Viikko on kulunut hääjuhlan jälkitunnelmissa, tosin ilman nuoria, jotka matkasivat heti häiden jälkeisenä päivänä etelänlämpöön Madeiralle. Miähen kanssa on siivoiltu nuorten kotia, joka jäi pahvilaatikoiden, käärepaperien, tarjoiluastioiden ym. siivoon. On sitten mukavampi tulla matkalta puhtaaseen kotiin.
Nuorten kissa on ollut meillä hoidossa jo reilun viikon. Sitä ennen tyttären kissat majoittuivat luonamme.
Eikä siinä vielä kaikki. Sisareni yksi sakemannikin on meillä vielä hoidossa kuluneen viikon, joten on meillä ollut vipellystä ja järjestelemistä, että mikään nelijalkainen ei ole päässyt kohtaamaan toistaan huomaamattamme.

 Sain juhlapaikalta mukaani kauniit kukkakimput, jotka hääpari sai lahjojen mukana. He eivät näistä päässeet kyllä yhtään nauttimaan, mutta lupasin kuvata ihanuudet. 
Samalla haluan osaltani kiittää teitä kaikkia onnitteluistanne, joita on tullut runsaasti.

Jaksoin lähteä yhtenä iltana asioille hyödyntämään asiakasomistajapäiviä ja ostin samalla itselleni Tölkkidesing - kirjan.
Tämähän on kohdallani hyvinkin ajankohtainen, nimittäin hääjuhlan tanssitalossa oli matkalaukku avoinna, johon saattoi kerätä kolehdin anopille ja laittaa juomastaan tölkistä klipsut talteen. Käytännöllistä ja niin huomaavaista =)

2 kommenttia:

tia kirjoitti...

Onhan teillä ollut vipinää, ei ole aika tullut pitkäksi ;-) Hienoja kukka-asetelmia ja kiva kirja, varmaan mielenkiintoinen, täytyypi katsastaa jospa ostaisin.

intsu kirjoitti...

Mä olenkin jo kovasti odotellut häiden jälkeistä postausta ja miettinyt kuinka väsyksiin olet itsesi hommannut kaikella hääräämisellä. Ne nelijalkaiset ystävät kuuluu sarjaan "karvaiset Lastenlapsemme":) Meilläkin on sellaisia oman sessukan seurana tämän tästä. Te siskokset olettekin niin sakemannien valtaamia. Kuka nelijalkaisen ja kuka kaksjalkaisen:)Kauniita kukkia häistä. ja oi,oi tuon klipsukirjan minäkin hankin!