sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Sävellahja soikoon

 Radion historia on pitkä, 1800-luvun loppupuolelta. Näihin päiviin on mukaan mahtunut monenlaista sävelmää, ohjelmaa ja asiaa. Suomessa kuunneltiin ensimmäisiä radio-ohjelmia 1900-luvun alusta. 
Itse en kuulu radion suurkuluttajiin. Kun starttaan auton, radio käynnistyy samalla. Töissä pystyn kuuntelemaan näin loppukaudesta, tai sitten alkukeväästä työn ohessa. Mukava työn rytmittäjä.
Kotitöihin en käynnistä radiota, paitsi kun aloitan ompelemaan. Pakko saada jotain päätä tyhjentävää.
Työhuoneella radio on oltava ehdottomasti auki. Paitsi, kun lasken, mittaan ja teen pohjatyöt. Sen jälkeen ääni vain kovenee. Kanavan valinta on selviö, se on Nova.
Ollut jo monta vuotta. 
Tähän laatikkoradioon jouduimme teettämään huollon ja pitänee mennä viemään vielä toistekin huoltoon. Kanavanhaku ei yllä kyseiseen ohjelmanumeroon, joten radio olkoon hiljaa toistaiseksi.
 

3 kommenttia:

Lumiruusu kirjoitti...

Hei Tesa! Kiva kun kävit blogissani! minä selasin blogisi pitkälle paljon löysin kaunista katseltavaa..ja ihan totta tuo Puro batik oli tosi upean väristä lankaa ja voi miten kauniin neuleen olitkaan siitä tehnyt...Kiva oli myös nähdä hiukan kasvikuvaa Sinusta..ihanaa kun sulla oli samanlainen pyöreä nuttura niskassa jollainen mulla oli 20v kampauksena...vasta tänä syksynä uskalsin tehdä radikaalin muutoksen ja leikkasin polkan...Toisinaan huomaan kaipaavani tuttua nutturan tutturaani...Vaan ihan hyvä näinkin..molempi parempi :) Kauniita syyspäiviä Snulle. Minäkin tykkäään radiosta mutta kanavani on Yle 1 :)

Pirena kirjoitti...

Minä taas olen radion suurkuluttaja. Aamulla auki ja illalla kiinni. No enhän sitä toki koko aikaa kuuntele mutta on taustamölynä. Tykkään kuunnella suomalaista iskelmää vaikka kanava onkin Melodia.

TeSa kirjoitti...

Nutturan tekemiseen opin antaa tytär, kun käteni eivät oikein toimi enää toivotulla tavalla.

Kiitos teille =D