keskiviikko 30. elokuuta 2017

Neulonnan ihanuus

 Eilisellä ruokakauppa käynnillä näin kivan neulekirjan. Tiesin odottaa kirjan ilmestymistä, ja ilokseni se olikin laitettu näyttävästi esille. Minulla on ennestään aiemmin ilmestynyt kirja. 
Kirjoja fiilistelyyn; metallilangasta
 ja sisustuksesta. Kävin piipahtamassa Kirjapörssissä, jossa on kivasti tarjolla ammattikirjallisuutta. Ihan muuta menin kyllä katsomaan, mutta nämä kaksi alinta ostin. Etsimäni kirja oli myös tarjolla, mutta lähemmin tarkasteltuna en sitten sitä halunnutkaan.
Ideoita, ajatuksia tuotteiksi tai ihan vain arkea ilahduttamaan.
 Sujuvasti sukkasillaan. Peruskivat villikset Novitan uusista sävyistä. Hyvin arvioin langankulutuksen, kun käytettävissä ollut lanka, 100g, riitti mututuntumalla reilunmittaisiin varsiin ja terään. Lankaa jäi jäljelle vain muutama sentti.

5 kommenttia:

Intsu kirjoitti...

Pirtsakat sukat. On aina kiva tehdä,kun ilmestyy uusia langansävyjä. Mainioita kirjoja. Minäkin vähän himoitsen tuota rautalankakirjaa. Olen rautalangasta tehnyt kaikenlaista ja pitäis sada uusia ideoita.

Sarin kotona kirjoitti...

Kivat kirja löydöt!
Ja pirtsakan väriset sukat!
Mukavaa torstaita!

Sari kirjoitti...

Ihania kirjoja ja kivat sukat. Mä olen harmitellut, että pienensivät tuota kerän kokoa, mutta ehkä siitä ainakin itselle saa sukat jatkossakin. Miesten sukkiin on varmasti syytä ostaa enemmän lankaa.

Paivikki kirjoitti...

Kauniit sukat ja kiinnostavan oloinen sukkakirja.

TeSa kirjoitti...

Kerästä lankaa saa aika kivan mittaisen varrenkin, mutta miästen sukkiin pitänee ostaa toinenkin kerä.