perjantai 10. syyskuuta 2010

Pähkinä purtavaksiVähiin on jääneet löytöni kirpparipöydiltä, mutta ei sentään ihan tyhjinkäsin ole koskaan tarvinnut pois lähteä.Kirkas apteekin lasipullo sai paikan maljakkona, kun katkoin komeaa makasruohoa sisälle juurtumaan.
Juurrutan kukinnon ja vien sen paikkaamaan tyhjää tilaa kukkamaalleni. Tykkään tästä vanhanroosan sävystä, jota olen jakanut myös etupihan hiukan vaatimattomammille kukintopaikoille.

Leikkokukkana maksaruoho pitää hyvin pintansa useita viikkoja sisällä kukkiessaan, siksi sille ehtii kehkeytä kunnon juuristo. Ja minä pääsen helpommalla, kun ei täydy kaivaa lapiolla rikki suuria kukkapehkoja.Aiemman päivityksen ruosteiset sakset ovat myös viimeaikaisia löytöjäni, tupakkiaski aiemmin kesällä löytyneitä.
Viime sunnuntaina, iltamyöhäsellä, pikaisesti poikennut miniänalku toi tullessaan Kiinan pähkinöitä. Pähkinöillä oli pitkä matka, metkat rasiat säästän. Pähkinät eivät säästyneet millään, maistuivat pahuksen hyviltä ja loppuivat samantein.

Viikonlopusta on tulossa kaunis, nautitaan siitä.

2 kommenttia:

Zelda kirjoitti...

Komeita löytöjä olet taas tehnyt. Minulla ei riittäisi maltti eikä varmaan aikaan aikakaan sellaiseen. Siksi onkin niin mukava ihastella muiden upeita löytöjä.

TeSa kirjoitti...

Harvakseltaan minäkään ehdin kiertelemään, mutta jotain aina löytyy.