perjantai 25. tammikuuta 2013

Nyt selkis!

 Voi kun tietäisitte kuinka makeasti ihminen voi nauraa itselleen ja vielä yksin ollessaan! 
Tästä on kohta kuukausi aikaa, jälkeen joulun kuitenkin, kun postin mukana tuli kirjalaatikko, jossa oli tämä ihastuttava Tervetuloa joulu-kirja. Minä sitä hiukan ihmettelin, lähetettä luin ja kääntelin, ei laskua, ei mitään muutakaan ilmoitusta. Kummallista.
Näytin lapun myös miähelle, kun minusta on tullut niin neuroottinen näiden lappusten kanssa. Jatkuvasti olen liiton kanssa käynyt kädenvääntöä, en jaksaisi enää millään mitään sekaannusta, joten oliko siinä numerosarjassa jossain lasku?
Ei ole. 
No mikä tämä sitten on? Kun peruin kaikki kirjakerhon tarjouksetkin, ettei se sieltäkään voinut tulla. Ja vielä jälkeen joulun.
Luin kirjan, nautin jouluisista kuvista ihan täpöillä ja olin jo unohtanut koko asian. Ennen kuin, tsadaa. Luen edelleen, melkein kuukauden jälkeen joulun  kuvalehtiä kauniista jouluisista kodeista, jolloin huomaan pienen pienellä präntillä lehden alareunassa nimeni.
Siis minä?!
Nyt oli pakko laittaa lukulasit päähän ja nauraa ääneen. Täältähän tämä kirja on minulle tullut. 
Kiitos, voi kiitos!
Minulla on jatkuvasti lukemattomien lehtien kasvava pino, eikä ihme, jos jokin asia ei ole ihan päivittynyt verkkokalvooni ajallaan. 
Harmittaa vain vietävästi, kun kyseinen lehti lopetti ilmestymästä.

8 kommenttia:

KristiinaS kirjoitti...

Mukava yllätys, kun oli vieläpä mieluinenkin lahja. Kiva tietää, että joku oikea ihminen voittaa noissa lehtien kilpailuissa.

Anonyymi kirjoitti...

Joskus voi yllättyä muistamattaan.äiti

Sari kirjoitti...

Olipa mukava, että yllätyspaketin kohtalo selvisi! Ja vielä mukavalla tavalla. Lehtipinoja taitaa olla kaikilla lukijoilla....

möhönasu kirjoitti...

Hauska yllätys :)...ei noita kaikkia voi millään muistaa.

TeSa kirjoitti...

Kiitos teille. Ilo, kun onni joskus osuu omalle kohdalle.

Paula kirjoitti...

Ihana yllätys!! Ja jouluirjojahan voi (ja kannatta) lukea ympäri vuoden! :o)

Matleena kirjoitti...

Oikeaan osoitteeseen se kirja tulikin! Mutta kumma, etteivät olleet sen vertaa saatekirjettä mukaan saaneet pantua, että olisi asia siitä selvinnyt.

TeSa kirjoitti...

Joulukirjat on helposti luettavissa, aina näkösällä.

Minä ihmettelin samaa kirjeen puuttumista laatikostani.

Kiitos myös teille.