lauantai 19. lokakuuta 2013

Leimoja?


En olekaan moneen vuoteen keräillyt ostoksistani leimoja, mutta näihin petivaateisiin ihastuin heti ne nähtyäni. Piankos tämän kokoinen perhe täyttää ruokaostoksilla käydessään leimarivinsä täyteen ja siten saatoin hyödyntää ostoetuni mieluisaan settiin. Tosin ilman aluslakanaa, niitä löytyy kotona jo entuudestaan.
Vielä jäi yksi setti mieltä kaihertamaan, jonka mielelläni lunastaisin. 
 Joskus olen ahkerastikin keräillyt eri kaupparyhmien kassoilta ostoleimoja, joilla on voinut hyödyntää tuon - 50 % ostoedun.
Suurin, 22 setin, astiasto on Millenium, joka ei suurella kauneudellaan häikäise, mutta on ollut oiva lisä kotona pidettyjen juhlien tarjoilussa. Helppohoitoinen, hillitty sävyltään oleva astiasto sopii ympärivuotiseen käyttöömme.
 Kalleimmat ostokseni ovat olleet Aalto - maljakot, jotka nekin ostin leimakeräilyni tuloksena, jokaiselle lapsellemme iso, sekä pieni maljakko omaan kotiinsa vietäväksi. Jäljelle on jäänyt tämä vihreä setti nuorimmaista varten. Molemmat vanhemmat mukelot halusivat turkoosin setin.
Näihinhän ei tarvita mitään keräilyleimoja, ostan silloin tällöin tätä Pip- sarjaa käydessäni kaupungissa. Viimeisin mukipari on punainen pystyraidallinen.
 Enkä jostain syystä voi kiertää peltirasioidenkaan ohi. Näitä ostan vain nähdessäni eri värisen purkin.
 Voihan Vitalis....

 
Ihanaa viikonloppua juuri sinulle,

6 kommenttia:

Aikun Askareet kirjoitti...

Kiitos samoin. Mukavaa viikonloppua sinullekin!

enkulin käsityöt kirjoitti...

Upeita ostoksia olet tehnyt. Nuo turkoosit hivelevät silmää. Minulla on turkoosi kausi menossa. Ihanaa viikonloppua sinulle.

Lammas kirjoitti...

Minäkin olen harkinnut noiden pussilakanoiden ostamista. Kauniit!

Sartsa kirjoitti...

Lakanat on oikein nätit ja toi Pip myös. Mitä teet tyhjillä peltirasioilla, vai onko ne ees vielä tyhjiä?

intsu kirjoitti...

On hienot pussilakanat. Mä olen teillä ollessa jo ihaillut tuota Pip-sarjaa.

TeSa kirjoitti...

Kiitos teille.
Vitalikset ovat vielä käyttövaiheessa, mutta käytän tyhjät rasiat pikkutavaroiden säilytykseen, helmien, klemmareiden, matkakässynäperrykseen yms.