lauantai 9. joulukuuta 2017

Etappi

 Perjantaina oli taas yksi etappi avoimen yliopiston opinnoissa, ryhmäesseen palautus. Maanantaina alkaa uusi jakso, joka pitää ottaa heti haltuun, lukea kirja joululomalla ja olla valmiina tenttimään tammikuussa.
 Viikko sitten lauantaina oli päiväopinnoissa avointen ovien päivä, mikä työllisti myyntipöydän luona. Tosin itse en ollut myymässä tuotteitani, vaan huovuttamassa, mutta edeltävät illat ja viikonloput olin usein myöhäänkin työhuoneellani tekemässä myyntituotteita sekä kouluun, että oman kylän myyjäisiin.
Miäs oli puolestani myymässä toisaalla, kun paikka oli varattu jo vuotta aiemmin, enkä silloin tiennyt aloittavani opintoja.
Se oli yksi etappi.
Palautettavan materiaalin pino kasvaa kasvamistaan työpöydällä. Tekstiilinopettajalle kirjoitettava työohje kuvineen ja pohdinta syksyllä tekemistäni töistä pitää olla valmiina torstaihin mennessä, että voin esittää ne sekä opettajalle, että kurssilaisille.
Etappi.
 Opiskeluystäväni tietävät viikkotahtini. Sanoinkin, että jos en tule kipeäksi, kun etappi toisensa jälkeen on saavutettu, olen rautakanki. 
Ja mitäs? Tsädäm, vuoden ensimmäinen flunssahan sieltä tulla jolkotteli minua vaivaamaan. Jotenkin niin arvasin tulevan. 
Atsuijaa!!
 

4 kommenttia:

KristiinaS kirjoitti...

Parane pian!
Jaksuja ja tsemppiä loppurutistuksiin jotta taas jaksat aloittaa matkan kohti uusia etappeja.

TeSa kirjoitti...

Kristiina, kiitos. Tuhinaa ja puhinaa nessujen ääressä. Pikkaisen on luovuttamisen meinkiä, mutta jaksaa, jaksaa.

liisan kotona kirjoitti...

Onnea uusiin etappeihin :) Toivottavasti flunssa vain vähän kiusoittelee, eikä ryhdy kiusaamaan sinua oikein kunnolla :)

TeSa kirjoitti...

Kiitos Liisa, tukkoisuus on onneksi ohimenevää.