keskiviikko 13. helmikuuta 2019

Kynttilät

 Selasin hetken Pinterestiä ja sain idean! Tehotyttöjen syntymäpäiväjuhlat lähestyvät ja nyt tarvitaan vielä kortit. Lahjat sain tehtyä aiemmin. Tänä vuonna kirjoitetaan onnenrimpsut kynttiläkorttehin. Viime vuoden ykkönen on täyttänyt jo kakkosen, joten hänen kortissaan on kaksi kynttilää.
 Olin jättänyt laatikon perille paketillisen kakkukynttilöitä, jotka joutivat hyvin askartelukäyttöön.
Keräilin kortteiluun hempeitä värejä ja valmiiksi stanssattuja kuvioita, joita hyödynsin jokaisessa kortissa.
 Leimasin tervehdyksen, lisäsin valmiita kukkia ja muutaman puolihelmen. Kun kortin ojentaa kädestä käteen, ei kaiken täydy mahtua korttipohjaan.
 Pikkukakkonen täyttää maaliskuussa kolme. Hänen kortin täytin kukkasin ja kynttilöin.
 Pilkulliset paperipillit ovat askarteluun sopivaa materiaalia. Katkaisin kaksi pilliä, liimasin ne vuoroin kynttilöiden kanssa. Hyödynsin kaksi samanlaista stanssattua pohjaa, joista toisesta käänsin puhtaan valkoisen puolen näkyviin. Sydänkuvioituun leimasin ONNEA.
 Lisäsin suuret kukat, joista päällimmäiseen liimasin vielä hempeän pastellinsävyisen kukinnon.
Pikkaisen bling blingiä, jos sitä ei ole jo korttipohjassa, niin nyt on kolme timanttia lisää.
 Kolmikon nestori täyttää huhtikuussa neljä, mutta juhlii jo etukäteen yhteissynttärit sisarensa kanssa ensi viikonloppuna.
 Tässä kortissa on sama pohja kuin kolmosella. Kortti on kuitenkin aivan erilainen. Kun kokeilee erilaisia osia koneessaan, voi osa leikatuista päätyä kuin huomaamattaan rasian pohjalle odottamaan seuraavaa tulemistaan.
 Tämäkin kortti on koottu näistä kokeiluista, joita jokainen harrastaa. Tässä kortissa lisäsin timantit kynttilöihin, kukkasen ja tagin, jotta sain piilotettua kynttilät yhteen nippuun. Niin simppeliä.
Vähäseltään sain nauttia kortteilun ihanuudesta näitä tehdessäni.

6 kommenttia:

Intsu kirjoitti...

Oi miten viehättäviä ja ihastuttavia kortteja. Meidänkin porukka viettää vikonloppuna synttäreitä. Synttärisankari on yksi mummin prinsseistä,joten kortti pitäis askarrella. lahja jo on.

Saija kirjoitti...

Niin on tyttömäisen hempeät ja sievät kortit!

Liisa kirjoitti...

Kauniita!!
Rakkaudella askarreltu!

Sartsa kirjoitti...

Söpöset, tyttöiset kortit. Kortteilu on kivaa, mutta mikä ihme sen alottamisessa on sitte niin vaikeaa? Vois ihan hyvin tehä just tollai etukäteen, niin ois sitte mistä ottais. Mut ei. Yleensä en muista koko korttiasioita, kun olen menossa jonkun päiville.

TeSa kirjoitti...

Korttien teko on melkoista askartelua, tavaroiden valtava kirjo ja mahdollisuuksien määrä saa aivan tokuttoman nopeasti koko kämpän sekaiseksi.
Kiitos teille kaikille!

liisan kotona kirjoitti...

Voi sinua, miten hienot kortitkin teit. Minä en ole vielä innostunut tekemään kortteja, mutta ehkä se innostus vielä joskus tarttuu.