torstai 22. lokakuuta 2020

Sukka

 Odotan taas viikonloppua. Ai miksikö? No siksi, että olen jo päättänyt viettää koko viikonlopun yöpaita päälläni hötkyilemättä yhtään ylimääräistä 😀. Viime viikot on taas menty työ edellä ja olen kyllä kiitollinen, että sitä on. Samoiten olen iloinen, että saimme pihatyöt päätökseen omalta osaltani viime viikonloppuna. 
Ensilumi tuli ja suli. Valoisa puhdas lumi on niin kaunista, että haluan sen pysyvän. Nyt nautitaan harmaudesta, vesisateesta ja vihlovista nivelistä. En jaksaisi toista vesisateista jatkuvaa marraskuuta! Kauniit valot, kynttilät ja lähestyvä joulu, joulu mainittu, pitää mielen valoisana.
 
Olen saanut valmiiksi pieniä neuleita. Ylinnä on naisten sukat, joissa oranssi lanka on itse värjättyä. Sen olen saanut joskus blogipalkintona. Neuloin sekä varsiin, että kärkiin lilat krantut, että sain tarpeeksi pituutta. Nämä sai miniä.
Harmaat ja kirjavat sukat sai Milja. En löytänyt enää lankavyötettä harmaisiin sukkiin, mutta ohjeeseen kylläkin. Novitan ihana sukkalehti ilmestyi 16.9. ja se piti käydä heti ostamassa. Minusta tässä lehdessä on todella kauniita ohjeita. Tein Ilta Saimaalla-sukat, joissa on kiva helposti toistuva kuviokerta. Tyttö valitsi nämä yösukikseen. Kiva, että menee käyttöön.
 Toinen sukkapari on mukavaa "kirjoneuletta", jossa joka 3.krs pilkuttaa sukkaa. Valkoinen lanka on Novitan Nalle, kirjava Regia Adventure Color. Useimmat neuleistani valmistuvat töissä ruokatauolla. Työ kulkee helposti mukanani, mutta useimmiten tuon sen kotiin vasta viimeistelyyn. 
Jostain syystä näppäilin taas lisää lankaa, kun Adlibris mainosti myyvänsä lankojaan hyvään hintaan synttäritarjouksena. Kipaise sinäkin klikkaamaan omasi.
 

7 kommenttia:

Irma kirjoitti...

Kirjoneulesukat on kivat!! Vähän vaikea uskoa että olisit koko viikonlopun yöpaita päällä mutta saamme ehkä todisteeksi kuvan siitä:):)

TeSa kirjoitti...

😅 suunnitelmilla on tapana muuttua, mutta lähtökohta on hyvä.
Kiitos sinulle ja hyvää viikonloppua.

Tarja K/Ruusu-unelmia ja villasukkia kirjoitti...

Ihan älyttömän hyvä suunnitelma viettää viikonloppu yökkäri päällä. Itselläni on ajatus vetää tämä perjantai-ilta lonkkaa; neuloa ja katsoa telkkaria. Saattaahan se tämä minunkin suunnitelma muuttua, mutta fiiliksen mukaan mennään. Rentouttavaa viikonloppua sinulle <3

Sartsa kirjoitti...

Kauniita ruokatuntituotoksia. Tykkään etenkin noista harmaista. En ole aikoihin ite tehnyt mitään kuvioneuleita, kun aina vaan pitää tussata noiden kirjoneulejuttujen kanssa ;)
Minua aina huvittaa nuo sinun otsikot, kun ne on yhdistettynä blogin nimeen :)

Intsu kirjoitti...

Mitä kun mä epäilen,että et ole malttanut viettää viikonloppua yöpaita päällä hötkyilemättä. Ethän sinä olisi se ihana Terhi,jonka mä tunnen,jos et yhtään hötkyilisi=) Hienoja lämpimiä sukkia on kättesi tuotoksena syntynyt.

Saija kirjoitti...

Kiireettömät viikonloput on parhaita! Kauniit sukat, kohtahan niitä taas tarvitaan.

TeSa kirjoitti...

Kiitos, kiitos kivoista viesteistänne. Vähän piti ottaa päästä toteuttamaan itseään, kun viikko on taas töissä niin kiireinen, ettei välttis iltaisin jaksa.