torstai 27. tammikuuta 2022

Asko

 Sain avun kipeille nivelilleni ja intouduin viimeistelemään miähen uuden neulepaidan. Olen selannut Novitan Kaarrokeneule-lehteä monta kertaa ja ilahtunut kuinka taitavia harrasteneulojia on. Monipuolisesti suunniteltuja ohjeita, joista pongasin heti muutaman minkä haluan neuloa. 
Ensimmäisenä pääsi puikoilleni Asko, joka sopii niin naisille, kuin miehille. Ohje on selkeä ja värejä vaihtamalla työn ilme muuttuu hetkessä. Käytin langan jonka ostin lomamatkalla Novitan tehtaanmyymälästä. Kakkoslaatu saattoi muuttaa mittoja työn viimeistelyvaiheessa.
Kävimme eilen töiden jälkeen Tampereen Kauppahallissa, jossa kokeilin ottaa paidasta muutaman räpsyn. Vähän oli hintsusti valoa tarjolla.
Ei sitä valoa ollut kyllä liikaa ulkonakaan, mutta kuvio tulee näissä paremmin esille. 
Lanka on seiskaveikkaa, ruskea kakkoslaatua, valkoisen jämät, vihreä ostettu tätä varten ja vaalea ruskea lankalaatikossa marinoituineita. Lankaa kului 0, 730 kg.
Pipa on syksyllä neulottu. On kiva neuloa, kun tietää, että neuleet kelpaa aina. Sukat ei kelpaa, niitä on jo ihan liikaa. 


7 kommenttia:

Puikoillanikin kirjoitti...

Hieno on ja tasaista jälkeä teet. Nyt on tuollaiset kelit, että pelkällä villapaidalla pärjää ulkona. Tuo on varmaan lämmin ja juuri ulkokäyttöön sopiva.

Sartsa kirjoitti...

Kiva malli, hyvin istuva. Vika kuvassa jo uskaltaa vähän hymyillä 😊

TeSa kirjoitti...

Kiitos teille ❤
Ohje oli kiva, kuvio ei ole hallitseva. Ja malli, sillä ei hymy hyydy.

Kaisa kirjoitti...

Onpa kaunis toteutus! Tuon lehden haluaisin, mutta on ainakin Novitan verkkokaupasta loppu.

TeSa kirjoitti...

Kiitos. Kannattaa katsoa kaikki lankaosastot, jossa myydään Novitan lankoja. Lehdet poistetaan aika äkkiä myynnistä.

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Vaivasiko sinua kaarroketta tehdessä liian lyhyet kainalosaumat? Tuntuu että kirraa kutoessa kun yhdistin kappaleet yhdelle pyörölle

TeSa kirjoitti...

En huomannut tuota ongelmaa