torstai 5. heinäkuuta 2007

Yksi kesätoimi tehty

Tänään on sitten loputkin matot pesty.Tai kone ne pesi.Räsymatot saatiin kahteen koneelliseen sopimaan ja tunnissa tuli valmista.Ei niissä mäntysuopa haise,mutta ei sen väliä.Alkuviikosta pestiin maalauturilla ne matot mitä ei voi koneella pestä.

Olen haaveillut kutovani tänä kesänä uusia mattoja,mutta taitaa se haaveeksi jäädäkkin.Lointa olisi,mutta ei oikein intoa tarttua toimeen.

Kuvailin päivällä pihassa tuota humalakaarta.Kuinka moni pari sanokaan "tahdon" tänä viikonloppuna,kun päiväys on 07.07.07.Paljon on erilaisia tapahtumia tulevana viikonloppuna.Meiltä nuoret lähtee juhlimaan yhtä hääparia ja sunnuntaina onnitellaan rippilasta.
Virkkasin tytölle lahjaksi tämän liinan.Lankana on Lidln virkkauslanka,koukulla 1.5mm.Malli on Diana virkkausmaailma 1/07,malli 5.Tämä liina on valmistunut jo aiemmin,ennen blogini aloitusta.

Kaksosten neuletakit edistyy siten,että pojan takin kappaleet on melkein valmiina ja tytön takin aloitan alusta.En ollut tyytyväinen mitoitukseen ja siksi päätin purkaa koko työn.Yhtenä lankana minulla on molemmissa Lidln pätkävärjätty puuvilla ja tytön takkiin sain vielä tänään yhdestä liikkeestä lisää samaa lankaa.

Ei kommentteja: