torstai 20. joulukuuta 2007

Melkein valmista

Mistä tulee joulu?
Tuoksuista,ihanista pehmeistä paketeista.Joulukorteista,joita on tullut paljon.Kaikki erilaisia,kauniita ja katselen ne useasti.
Sain eiliselle päivälle paljon kivoja lahjoja,ihanaa tulla lahjotuksi.Kiva oli se pikkupojan koulussa tekemä kassi,sain uuden käsityökassin.
Yritän olla positiivinen,kun eilinen lääkärissäkäyntini ei tuottanut oikein mitään tulosta.Miten on niin vaikea hyväksyä ajatusta,että täytyy vain antaa ajan kulua,eikä hätäillä liikaa.
Minähän olen niin rauhallinen luonne,että voi...kun ottaa voimille tämä odottaminen.
Tänään on se päivä,kun saan lahjoiksi aikomani työt viimeistelyyn,eikä edes tullut kiire.Mitä nyt vähän loppusuoralle meni,mutta aattoonhan on vielä aikaa.
Joitakin askartelujakin vielä meinasin tehdä,kun aikaa nyt minulla sattuu olemaan.Joka vuodelle olen jonkinmoisen koristeen tehnytkin,joulupukki olkoon se isoin työ tälle joululle.
Nuorimmaiselle ostin kaupunkituliaisena piparimuotin,Ilveksen kiekkotunnuksen.
Tämä on kuulemma paras muotti,sitten tyttären koulussa tekemien muottien jälkeen.Ja tulee kuulemma hyvänmakuisia pipareita.Lupasin leipoa vielä toistamiseenkin ruskeita pipareita,että saadaan syödä taikinaa sellaisenaan.Taitaa olla monelle herkkua.
Kyytipoikana juodaan kesäisiä makuja.

1 kommentti:

maarunen kirjoitti...

Oikein hyvää ja rauhallista joulunaikaa sinulle <3