perjantai 27. heinäkuuta 2012

Hersyvää tilannekomiikkaa

Herra ministerin selitykset olisi ollut oiva nimitys kesäteatterille ;)!
Heinolan kesäteatteri oli elämys, vieläpä ensimmäinen sellainen. Monta erilaista teatterilavaa nähneenä tämä ei ollut laisinkaan huono vaihtoehto, kun etsittiin näytelmää hiukan kauempaa. 
Vertailukohde samaiseen näytelmään on vuosituhannen vaihteesta, kun Tampereen Työväen teatteri esitti samaisen näytelmän. Silloinkaan ei lähdetty katsomosta nenäliinapaketin kanssa pois.

Koska matka oli pitkä, molempiin suuntiin, ilmoitin jo hyvissä ajoin, että en lähde matkaan pärrällä ihan säidenkään puolesta. Jostain nurkan takaa on päässyt pahasti virkkkuukärpänen puraisemaan, eikä koukkuneula meinaa irrota kädestäni laisinkaan. Siis, oma lehmä ojassa ja silleen.
Melkein kuusi tuntia autossa istumista, joutenoloa, virkkaamista, maisemia, viljavia peltoja, tietöitä ja muutama pysähdys mennen tullen.
Ahkera orava ilahdutti touhuillaan näytöksen väliajalla.
Kotimatkalla pysähdyimme syömään Kanavan Kunkkuun. Samalla ennätin kiertää samassa rakennuksessa olevan kauniin sisustuspuodinkin, ostamatta mitään.
Ihana kulttuuriretki, ihan kahden.

3 kommenttia:

Eija kirjoitti...

Korut turvallisesti perillä. Kiitos. Ihanat ovat. Rannekoru on aivan upea. Hieman iso,mutta toisen korun kanssa kiepsahtaen pysyy kädessä. Huomenna on juhlat pääsevät heti käyttöön.

intsu kirjoitti...

Oih,kuinka mua kutkuttaa,mikähän sun kokuttelun lopputulos on? Mullakin näköjään vuodatus alkas toimia!

TeSa kirjoitti...

Ole hyvä, Eija.
Intsu, teen suuuuurta liinaa. Tai ainakin niin suuren kuin lankani riittää.