tiistai 12. maaliskuuta 2013

Riemunkirjavaa

 Pikkaisen tuli pääsiäisen väri-ilottelu mieleen, kun sain valmiiksi nämä sukat. Kuinka yhteen kerään voidaan laittaa niin paljon värejä ja se, että minä olen sen ostanut? En ymmärrä. Taisi olla halvalla-kyltin alla lanka tarjouksessa.
Kun vuosia sukkalankajemmoissani marinoitunut kirjava Regia 4 fädig Jacquard Color sai rinnalleen valkoisen Hjerte sock 4, tuli neulepinnasta ihan siedettävä. Hyvä helmineule!
Aloitin sukat kärjestä, jotta lanka riittäisi hyvään sukanvarteen. Kun lanka ei meinannut loppua neulomallakaan, otin työhön paksummat puikot ja neuloin lopun varren joustimesta kaksinkertaisella kirjavalla langalla.
Puikkokoko, 2. 25, sekä 3 mm. Sukkaparin koko on naisten 41.

6 kommenttia:

Lammas kirjoitti...

Valkoinen tosiaan rauhoittaa menoa kummasti!

KristiinaS kirjoitti...

Ehdit neulomaankin vaikka töissäkin olet. Nuo kirjavat sukkalangat sais jo vähitellen vähetä, kaupat on niitä täynnään ja jokaisella valmistajalla on omat kirjavuudet.

ArmiL kirjoitti...

Mukavan kirjavan iloiset sukat!

Marleena kirjoitti...

Onpa kivan pirteät, iloisen mielen sukat!

Kisa kirjoitti...

Itselle on ainakin käynyt muutamankin kerran niin,että kirjavat langat näyttää kerällä hyvältä,mutta kun niitä rupeaa neulomaan niin huh,huh. Sitten sitä ihmettelee,että miksi ihmeessä olen tämän langan ostanut :) Onneksi yksivärinen lanka rauhoittaa värejä :)

Sude kirjoitti...

Niistähän tuli ihan namut sukat :)