sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Suomennos

 Olen taas päässyt lehtihyllyn lähelle, kuukauden alussa heti sinne on pakko päästä! Tietoisesti olen vähentänyt lehtitilauksiani ja ostojani, mutta tätä lehteä en voi vastustaa, vaikka sitäkin olen yrittänyt. 
Mielestäni minulla on tästä järjestäin kaikki ilmestyneet lehdet, siististi käden ulottuvilla ihanassa vanerilaatikossa. Joka sekin on kirppulöytö viime syksyltä.
 Ai mikäkö lehti saa minut niin vuolaasti hehkumaan?
 No tämä! Ja vielä kun mietin, että lähdenkö sitä edes ostamaan, niin en yhtään kadu, että lähdin. Koska tämä on suomennettu, ensimmäisen kerran. Tähän asti olen vain tavaillut sanan sieltä, toisen täältä. Ensimmäiset lehdet ilmestyivät tanskaksi, sitten englanniksi.
Nyt lehdestä saa kaiken nautinnon, sekä kuvat, että tekstin. Olen pongannut tämän uusimman numeron monesta eri lehtihyllystä, enkä vain yhdestä suuresta tavarataloketjusta.
 Voinko vielä kehua. Lehtihän tämä on, mutta niin paksu, että siitä riittää lukemista pitkäksi aikaa. Monta kivaa ohjetta, joita voisi toteuttaa ja vuosien aikana olen niin tehnytkin.
 Nopea ja helppo kevään koristus, pajunkissat, poimi nuorimmainen, kun palattiin iltapäivällä kiakkopelistä kotiin.
Hän kiepsahti yli suuren lumipenkan, heittäytyi liki pajupuskan ja keräsi minulle nipun oksia, kuin muinoin pienenä poikana =)

Ihanaa alkavaa viikkoa teille kaikille ja kiitos kaikista mukavista kommenteistanne. 

5 kommenttia:

Lammas kirjoitti...

Minulle tämä lehti on ihan uusi tuttavuus. Näin nyt suomenkielisen version lehtihyllyssä, mutta vielä en ostanut sitä. Pitäisi ehkä uudelleen harkita sen hankkimista...

Tiina kirjoitti...

Oi, kiva että tuota löytyy nyt suomennettuna. Nyt ehkä voisin ostaakin :)

enkulin käsityöt kirjoitti...

Ihanan näköinen lehti. Pitääpä tutustua.

TeSa kirjoitti...

Kivoja sisustuslehtiä ei ole koskaan liikaa selattavaksi.

Sari kirjoitti...

Huomasin tuon lehden myös kauppamme hyllyllä, mutta ohitin sen vielä. Ehkä se viikonloppuna löytää minunkin ostoskärryyni kun kaikki ovat sitä aina kehuneet ja kun se on nyt suomeksi...