sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Saunanikkunaan

Lauantai-illan sauna jäi väliin pojan myöhäisen kiakkopelin vuoksi. Sitä vastoin kyllä sauna oli mielessämme, kun kulutimme miähen kanssa aikaamme rakennuskaupassa asioidessamme. Saunarempan valmistuttua on suunniteltu myös pesuhuoneen laittoa, joka vaatii huomiota.
Siksipä emme päässeet millään seinälaattojen ohitse, joista oli hyvä tarjous. Soitto naapurille, käy mittaamassa meidän pesuhuoneen seinäpinta-ala. 
Aikaa ennen pelin alkua ei ollut kuin vajaa tunti, pikainen päätös, laattojen maksu ja sovitusti haku jonain toisena päivänä.
Ehdimme juuri ajoissa pelin alkuun, vauhdikas ja jännä ilta katsomossa. Taisi olla myös jäälläkin, kun vielä tänä aamuna pelattiin jälkipelit aamupalaa syödessämme. Josta sitten kohta taas suuntaamme hallille.
Uusin lasityöni on sijoitettuna pesuhuoneen ikkunan väliin. Tässä ei ole aitajuoksijat, kuten eräs nainen oletti asetellessani paloja uuniin.
Eikä tässä ole omakuva(t).
Lasi on 5 mm:n ikkunalasia, jolla sai ihan kivan sulatuspinnan. Työn koko 0, 67 x 0, 37 m.
Voihan sitä pesuhuoneremppaa aloittaa jo vähitellen, voihan?

13 kommenttia:

intsu kirjoitti...

oi,oi, miten upea saunan ikkuna!

Heleena kirjoitti...

Voi, miten ihana!
Samoin tykkäsin kovasti tilkkupeitostasi ja sen väreistä!

MariJ kirjoitti...

No vau! :) Nyt täytyy tunnustaa, että minä en yleensä syty lasitöille, mutta tätä on pakko hämmästellä, että joku on osannut tehdä tällaisen ihan itse!

enkulin käsityöt kirjoitti...

Mieletöntä miten ihana.

Tuomontuvan Anni kirjoitti...

Heips, onpas ihanat saunan lauteilla istujat, löylykiulu tai vesisaavi vieressä. Tulin niin hyvälle mielelle tekelettäsi katsellessa! Kiva ja hellyttävä teos:)

mate kirjoitti...

Wautsi, upeita lasitöitä ☺

Pirena kirjoitti...

Luin väärin tuon enkulin käsityöt-kommentin, mieletön ihminen. Sopiihan se sinuun kun täällä on aina jotain ihmeellistä ja ihanaa, jota minä en osaisi kuuna kullanvalkeana tehdä.

Eija kirjoitti...

Hieno lasityö Kaunis on myös tuo tilkkupeittosi.

Päivikki kirjoitti...

Oih! Miten ihana!

Anonyymi kirjoitti...

On se niin hauska!äiti

TeSa kirjoitti...

Kiitos

Hepsi kirjoitti...

Upea! Sie se osaat!

TeSa kirjoitti...

Kiitos Hepsi.