keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Aidanne

 Harvaakin harvemmin olemme pihatöissä turvautuneet koneapuun, mutta nyt oli ihan hyvä sellainen hommata. Mitään sen suurempaa kaivuuta emme suunnittele, saati tarvi, mutta itseään säästääkseen pyysimme pienen kaivuukoneen käyttöömme.
 Ostin kuusi kartiotuijaa, jotka ripotellaan vajaan 20 m matkalle aidannetta varten. Samaan väylään laitettaneen myös hortensioita, kun vaan pystyn päättäämään. Lime vai punainen?
Hydrangea paniculata 'Little Lime'
Hydrangea paniculata 'Little Lime'

 Syyshortensia 'Magical Fire'<br>Hydrangea paniculata 'Magical Fire'Syyshortensia 'Magical Fire'
Hortesian kuvat netistä
Molemmat värit kiehtoisi, mutta ei sillisalaatti.

4 kommenttia:

enkulin käsityöt kirjoitti...

Tuollainen pieni kaivinkone olisi näppärä ihan itsellä.
Minä aina sanon sydänpotilasmiehellini, että tuohon kuoppa ja tuohon. Hän teki minule tänö keväänä 10 pioninjuurakon penkin ja voinpa sanoa, että sääliksi kävi.

Sari kirjoitti...

Minä valitsisin tuohon aidanteeseen limehortensian. Punainen tuntuu, että voisi hypätä liiaksi tuo väri silmään. Odotan innolla kuvia valmistuvasta.

intsu kirjoitti...

Siellä kaiken aikaa hääritään taas puutarhassa:) Mulle hortenssioiden värivalinta ois helppo,tietysti punainen! Erottuu paremmin tuijien seasta. Vaikka mä olen ihmeen syystä nyt hurahtanut tykkäämään oransseista kukista,eikä keltainenkaan niin kauhistus enää ole.

TeSa kirjoitti...

Tällaisella koneella tekisi paljon pihatöitä ja taimikauppias kumartaa kaupasta posituessasi =)
Kyllä vaan. Joskus on paikallaan konevoima, jos vain paikka sallii. Jäljethän tästä jäi nurmeen, mutta aika korjaa vauriot.

Lime kuuluu lempiväreihini ja punainen on taas seesteisempi.
Kiitos teille.