tiistai 23. kesäkuuta 2015

Miten niin muka aikuinen?

 Hurlumhei ja vuodet täyteen! Nuorimmainen täyttää tänään 18 - vuotta. Mihin, oi mihin se aika katosi, kun lapsi olit vielä?
Suuri reppu tai oikeastaan sen sisältö oli levällään ennen viikonloppua eteisen lattialla. Pari päivää puolen miähen mittainen paketti sisältöineen peitti lattian, eikä sitä sopinut mennä enää avaamaan. Kuivamuonaakin viikon tarpeiksi. Listaa oli tehty pitkin talvea, hankintoja ihan viime tippaan ja muutama osa on vielä tulossa maailmalta, mutta ne jäävät odottamaan seuraavaa reissua. Kun ikää on vielä päivää vaille 18, pääsee mukaan veljen siivellä, mutta takaisin tullessa jo aikuisena.
Uusi passi taskussa ja viikko töistä vapaata. 
Hynttyyt matkaan ja hymy korviin. Se on menoo nyt! Viikon rymyäminen naapurimaan metsissä on kova juttu (ehkä) koko 1 800 pelaajan nuorimmalle osallistujalle. 
Tässä porukassa rymyää poliisi, kokki, rakentaja, autonkuljettaja ja opiskelija. Huis pois hyttyset ja pienet menninkäiset. Kova joukko Pirkanmaalta liikkeellä.
 

5 kommenttia:

intsu kirjoitti...

Paljon Onnea Nuorimmalle ja äireelle ja isällekkin. Onnea pojalle myös seikkailuun!

KristiinaS kirjoitti...

Oi voi, niin se aika menee. Seuraava rymyreppu taitaa sitt olla se intti reissu?
Ajatteles, susta tuli mummi just äsken ja nuoresta tuli aikuinen . . . etkä ite ole edes vanhakaan vielä. Mihinkä ehditkään.

Susi kirjoitti...

On se kumma miten noi vauvat kasvaa niin äkkiä aikuisiksi! Oikeastaan liiankin äkkiä. Vaikka onhan se hienoa kun kasvavat ja sitä varttumista on hienoa seurata.

Eija kirjoitti...

Onnea poitsulle ja toipumista sinulle.

TeSa kirjoitti...

Kaunis kiitos teille kaikille. Välitän onnittelut.

Rymyreppu liikkuu sukkelaan Suomen suvessa ja valoisissa öissä =)