torstai 7. syyskuuta 2017

Lisää opintoja

 Pyrin vuosi sitten opiskelemaan Sastamala Opiston kurssille kasvatustiedettä, mutta vähäisen opiskelijamäärän vuoksi kurssi ei toteutunut. Tiistaina kävin tilaisuudessa, jossa pääsimme opiskelun alkuun mukavalla porukalla joka vielä täydentyy muutamalla opiskelijalla.
Illan aikana saimme kuvan perusopinnoista aikatauluineen ja tentteineen. Tänään ilmottaudun Turun avoimeen yliopistoon ja näin pääsen mukaan virtuaaliluennoille.
 Pääopinnoissani ompelupuolella on suunnitelmissa nahkaompelut, jota varten olen tehnyt tiedusteluja kaappien kätköihin ja kiertänyt kierrätyskeskuksissa. Näin olen saanut jo kolme mustaa nahkatakkia purettavakseni, mutta mieltä kaihertaa vaaleat pinnat. 
Niinpä lähdin vähän ajelehtimaan ja sain ostaa ison kassillisen vaaleita nahkoja.
Samalla ajolla ostin vielä yhden kerän Novitan Polarista, että sain tehtyä terän loppuun sukkapariin. Iltasella aloitin vielä kolmannenkin parin samaisesta langasta.

7 kommenttia:

Saija kirjoitti...

Opiskelu on varmaan aika erilaista kuin ihan nuorena. Luulen että tykkäisin tuollaisesta opiskelusta, kiinnostavaa.

Intsu kirjoitti...

Oi,voi vielä kisää opiskeluja olet ottanut. Minä kohta pyörryn,kun luenkin vaan sinun touhuistasi:) Ei voi olla totta,juuri samaisesta langasta minäkin sukkia teen:)

Sari kirjoitti...

Ihanaa opiskelusyksyä! Nostan kyllä hattua, että jaksat kaiken muun ohella vielä opiskella!

Sinikka kirjoitti...

Innostusta opiskelijalle. Sinulla virtaa riittää kuin pienessä pitäjässä :)
Kuulaita syyspäiviä!

TeSa kirjoitti...

Kiitos tsemppauksesta!

KristiinaS kirjoitti...

Voi jösses! Kyllä taas yllätit oikein isosti. Tsemppiä tähän opiskeluun, vähän vastapainoa käsillä tekemisen opiskeluun.

TeSa kirjoitti...

Kiitos, Kristiina.
Aivokapasiteetin testaamista ;)