torstai 25. tammikuuta 2018

Silppuillaan, tilkkuillaan

 Kannoin työpöydälleni seuraavan proggiksen ideakirjat, tilkkukirjani. Onpa niitä paljon! Innokkaana harrastin monta vuotta, mutta varmaan saman verran on aikaa, kun en ole harrastanut yhtään. Samalla, kun olen selannut kirjoja, olen katsellut uutta ompelukonetta. Kaupanteko se onkin mukavaa puuhaa. 
Tillkukirjoissa on valinnanvaraa. Muutaman olen saanut tuliaisena jenkkilästä. 
Kaapista löytyy paljon tilkkulehtiäkin, mutta ne taidan jättää tässä vaiheessa selaamatta. Muutoin aikatauluni pettää. Nimittäin tässä opiskellaan jälleen kiireaikataululla ja jakson lopussa annan näytön valmiista työstäni.
 Kokeilin kuinka vielä muistuu mieleeni paper piecing-tekniikka, joka on minusta mukavin tapa tilkkuilla. Vielä minä jotain muistin ja tästä se vasta alkaa.
 

6 kommenttia:

enkulin käsityöt kirjoitti...

Ihania kirjoja. Minullakin on muutama. Tilkkuilu vie todellakin mennessään.

Intsu kirjoitti...

Oih,miten mukavia kirjoja. Kiva katsoa mitä saatkaan aikaiseksi. Sinulla on muuten paljon tarvikkeita joka lähtöön ja kyllä sinä niitä tarvitsekkin.

Saija kirjoitti...

Kiva nähdä tilkkuilua!!!

Ulla kirjoitti...

Kylläpä tul piäskysen näkönen tilikkutyö. Miullekkin on kerräytyny noita kirjoja jo aikamoinen pino, harrastan tilkkupiirissä tekemään tilikkutöitä.

Sartsa kirjoitti...

Sinulta varmaan syntyy kaikkea "ei niin perinteistä tilkkuilua", kun laitat mielikuvituksen lentämään. :)
Uus ompelukone on ihana juttu. Miä ostin muutama vuos sitte ja oon ollu tosi tyytyväinen sen tasaiseen surraamiseen, vaikka en niin kovin paljon ompelekaan. Silloinhan se just harmittaakin, kun tekee harvoin, että kone ei toimikaan.
Hmmmm. Mitähän noista vetoketjuista...?

TeSa kirjoitti...

Hip hei. Uusi kone on tulossa ja tilkkuilu on ottanut vallan.