sunnuntai 1. heinäkuuta 2018

Räsymatto

 Tänä kesänä kukkien loistelias värisävy on sama kuin pyörässä. Olen lisännyt muita värisävyjä korostamaan tai laimentamaan istutuksia. Amppelikukissakin on sama sävy.
 Terassin kesäkuntoonlaittaminen on venynyt aina näihin päiviin asti. Syynä on osittain jatkuva liike kodin rempan vuoksi. Pääkuistilta kuljetetaan materiaalia, suuria kaappeja ja laatikoita. Siksi se on ollut tyhjänä tai varastona alkukesän.
 Suuressa emaliastiassa on vakoista ahkeraliisaa ja pelakoita.
Kuistin kaidelaatikoissa vesivärein sävytettyjä orvokkeja, vaaleanpunaista verbenaa ja bacobaa, lumihiutaletta.
 Tämän kesän tuunaushitti on ollut maalatut räsymatot terasseille ja sisääntuloihin. Hieman arvelluttaa mieltymykseni jatkuvaan ympärivuotiseen raidoitukseen, siksi etsimme varastosta perinteisen räsymaton, jolla saa aikaan saman tunnelman.
Sisareni kierrätti suuret saviset kukkaruukkunsa parilla kahvipaketilla käyttööni. Istutin talvehtineet ja keväällä ostetut pelakat punasaviruukkuihin ja mummolatunnelma on valmis.
 Tervetuloa meille!
 

6 kommenttia:

Intsu kirjoitti...

Ihania pelakuita! kivoja sävyjä kukissa. Minä heti katselin sinun saviruukkuja,että aah,kuina minä päällystäisin ne mosiikilla. Vaikka nuo sopii toki tuohn hyvin ja ovat kauniita sellaisenaan.

Ulla kirjoitti...

Hyvä kun et mualannu räsymattoa. Minkä oot laittanu käyp hyvin. Kauniit istutukset oot tehny. Saviruukut on hyviä pelargoneille ja kauniit kahella.

eteenpäin kerien kirjoitti...

Aivan IHANA sisäänkäynti! Kauniita esineitä ja taitavasti yhdistetty! Ah!

TeSa kirjoitti...

Kiitos teille. Minulla on isoja mosaiikkipäällysteisiä saviruukkuja kellarissa. Nämä jäivät helposti käytettäviksi, mutta suunnittelin lähinnä näiden maalaamista.

Saija kirjoitti...

Mainio! Mummolatunnelma on niin kotoinen.

TeSa kirjoitti...

Pienin muutoksin mummolaan =)