tiistai 30. lokakuuta 2007

Sataa,sataa ropisee...


Ja kun mihinkään ei ole pakko lähteä,on niin ihana kuunnella sateen ropinaa pirtillä lämpöisessä.
Kynttilät antavat ihanaa tunnelmaa ja uutta Modaa on selailtu hiirenkorville.
Tänään olisi ollut lasityöt,mutta oloni ei ollut sellainen,että olisin lähtenyt työtäni jatkamaan.Siispä kuvasin kotoisen näyn aiemmin tehdystä lasityöstäni.
Nämä keittiön kaapinovet lasitin uudestaan ensimmäisenä lasityövuotenani.Kaapit olivat vähemmän käytössä olleiden astioiden säilytyspaikka.Keväällä päätin,että pojan rippijuhliin kesäksi on uudet lasit kaapinovissa,sileiden lasien tilalla ja niin ne olivatkin.Näihin hyödynsin ovissa olleita kirkkaita laseja,kun jäivät melko ehjiksi irrottaessa.
Muutoin värit valitsin mäntyyn sopivista väreistä.
Muutama vuosi sitten keittiöön tehtiin jääkaapin vaihto ja samalla halusin pois tiskikaapit.Paljon hyvää tilaa ja aina täynnä mitä merkillisempiä virityksiä.Silloin nämä kaapinovet siirrettiin tiskipöydän ylle ja näissä kaapeissa on eniten käytössä olevat astiat.
Tiskikaapin virkaa hoitaa Tupperwaren iso jalallinen lävikkö ja nippu astiapyyhkeitä.Tosi hyvä järjestelmä.

Neuleita meinasin päivittää,mutta nyt on menossa sellainen jämälanka-ja mitä ihmettä näillä langoilla tekisin-kasojen hävitys.Ja sitä projektia riittääkin tälle viikolle.
Huomenna pääsen kaupunkiin lankaostoksille.Jämälangoille pitää hakea hiukan ryhdistävää väriä,ettei työ ole yhtä sirkushuvitusta.
Neulepeittoni on ollut monta päivää valmiina,mutta aluskankaan kiinnitystä vailla.
Huiviprojektini laitoin odottamaan pöydälle,uuden vihjerivin viereen.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sanon minä,etä kyllä on hienot kaapin ovet sulla! Aivan upeat. Saat olla ylpeä kättesi työstä!Terkuin Intsu

Anonyymi kirjoitti...

Kauniit kaapin ovet :)

Lotta kirjoitti...

Voi härreGYYD, ihania lasitöitä! Mä niin haluisin kans osata, mutta on ollu mun budjetin ulottumattomissa ne kurssit... ehkä joskus :).