lauantai 17. marraskuuta 2007

Messut

Lähdin kuntoutuksesta "lomille",eli Tampereelle oli messuille päästävä!
Olin liikkeellä julkisella liikennevälineellä,vältin ruuhkat ja sen autopaikan etsimisen.Väkeä nimittäin oli paljon.
Oli ihana nähdä niin paljon tuttuja kasvoja,tuttuja esittelijöitä ja iloisia ilmeitä.Minua jäi naurattamaan kahden miehen keskustelu,täällä onkin paljon naisia.
Tuollaisessa väkimäärässä evästäminen on tuskaisaa jonottamista,minulla oli kassissa eväät mukana ja sopiva taukopaikka oli pelihallin katsomossa.Sieltä näki hyvin,kuinka vilkasta meno oli käytävillä.Jalkojen lepuuttaminen oli kyllä tarpeen kuuden tunnin tarpomisen väliin.Pidän ihmisvilinästä,minua ei haitannut ahtaus.Kuljin hissukseen ja palailin aina takaisin myyntipöydän luo,kun isommat ruuhkat väistyivät.

Lankoja ostin,kaikki vihreitä.Tästä vyyhtilangasta teen huivin,Mystic water lace shalwin.Aloitin ensimmäisen vihjeen tultua huiviani,mutta työ jäi vaiheeseen,eli 85 krs.Tämä lanka inspiroi aloittamaan huivin teon uudelleen.
Pitsipuikot ostin Priiman osastolta.

Kirjoja katselin ja se mitä hain,oli jo myyty loppuun.Mutta ei tämäkään,sukkakirja,mikään huono valinta ollut.Silmäniloa ja tekemistä tässäkin riittää,vaikka tekisin ne auringonlaskusukat.Tai varvassukat,jossa joka varpaassa on oma possu ja nappi kärsänä.
Pienet mallilehdet ovat hinnaltaa edullisia,reilun 4€.Mallineuleita 210 erilaista ja virkkausohjeita ja oppeja pieneen vihkoon saatu paljon mahtumaan.
Messut oli kaiken kaikkiaan oikein mukavat.Ensi vuonna uudestaan.

Ei kommentteja: