perjantai 27. tammikuuta 2012

Nämä oli saatava


Kirppis, tuo kaiken ihanuuden arreaitta, tarjosi minulle edullisen ostomahdollisuuden tähän virkkauskirjaan.

Peruin kirjakerhotarjouksen ja heti sen jälkeen kaduin.
Monessa kirjakaupassa selailin kirjaa, mutta aina jätin ostamatta, kunnes sen oli tarkoitus päätyä ostoskoriini kirpparin pöydältä.
Värikästä todella ja kaunista. Ihana kirja.Prisman kirjapuolelta löytää joskus edullisia poistokirjoja, kun vain malttaa käydä ruokaostoksillaan penkomassa tarjontaa.
Mosaiikkia eri tekniikoilla onkin tullut opiskeltua ihan viime vuosina opinnoissaan, mutta vapaa - ajalla en ole tehnyt montakaan työtä itsenäisesti. Josko tämän kirjan ajoittainen selailu vaikka innostaisi suunnittelemaan jatkuvasti kasvavista värilasinpaloista jotain kivaa.

Tähän neulekirjaan päädyin, kun kävin vaihtamassa nuorilta saamani joululahjakirjan. Kirjahyllyssäni oli entuudestaan sama Tilda - kirja joka kuoriutui lahjapaperista. Sain ostokuitin ja tein kirjan kanssa oman valintani. Välirahan kanssa päädyin tähän uutuuteen jota olen selannut ja selannut. Huokaus miten ihania neuleita.

5 kommenttia:

Lammas kirjoitti...

Mullakin on ollut kirjastosta lainassa sekä tuo virkkauskirja että neulekirja. Joskus haluaisin ne myös omakseni!

Anneli kirjoitti...

Sinulle noista kirjoista onkin varmaan paljon iloa :)

KristiinaS kirjoitti...

Ooo, kivat kirjat oot hankkinu.Niin se vaan on, että ku aikansa jotain miettii ja pyörittelee niin sitt se tulee vastaan jossain ja usein edullisemmin kuin se ihan ensimmäinen kontakti.

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Oi, m iten houkuttavia kirjoja jälleen!!
Olen ilmoittautunut Opiston mosaiikkilyhytkurssille, sormet syhyten odotan jo sitä alkavaksi...

TeSa kirjoitti...

Mosaiikin teko on ihanaa.