torstai 26. tammikuuta 2012

Rrraitaa


Laitoin maanantai aamuna pehmeän paketin postiin ja osoitteeksi tyttären ovinumeron. Paketin sisälle pakkasin pitkät, yli polven sukat Novitan Tico Ticosta neulotut.

Vielä en ole saanut kuulla, että oliko ne sopivat, kun mittailin valmiit neulomukset omiin venkuroihin kinttuihini.Ajatus neuloa pitkät sukat tuli, kun tiedän tytsin liikkuvan pyörällä koulumatkansa. Kylmiin päiviin hiukan lisälämmikettä. Tytsin pyörä ei tosin ole näin lumen peitossa, kun miniän pyörä oli sunnuntaina =)

Näin ihanan värisiä sukkia ei täydy piilottaa pitkien housujenkaan alle koko päiväksi, vaan voi jättää näkösälle pidemmän tunikan kaveriksi.
Sukat neuloin aloittaen kärjestä ja kantapäihin väänsin tiimalasit.
Raidottuvien lankojen ikävyys piilee siinä saman raidan etsimisessä. Lankaa joutuu hiukan katkomaan ja hukkapätkiä jää aina.

9 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Oi, valtavan kauniit sukat oot tehnyt! Nytpä tuli innostus, mäkin teen tollaset piiiiitkät itelle :)

Matleena kirjoitti...

Kauniit sukat! Ja niin mainio pituus juuri tähän vuodenaikaan. Minäkin olen tekemässä raitasukkia parhaillaan, mutta neljästä eri väristä itse raidoittelen ja vain polvisukkia.

Onpas teilläkin näköjään paljon lunta.

Memmu kirjoitti...

Ompas lämpöisen oloiset sukat! Minun porkkanan malliset jalat ehkä kaipaisivat noille kaveriksi sukkanauhat, jotta jalassa pysyisivät. Mekon/tunikan kanssa ois tosi kivat. :)

Eija kirjoitti...

Kivat sukat. Minäkin opettelen sitä kärjestä aloitettua sukkaa... en vielä ole edennyt kantapäähän saakka siinä tulee varmaan tenkkapoo... neulekoneenkin virittelin esiin, jos saisi silläkin jotain aikaiseksi.... Jossain vaiheessa ;D

Ingi kirjoitti...

Kivat ja lämpimät sukat! Vaatii varmaan kärsivällisyyttä niin pitkien neulominen.

Pami kirjoitti...

Kiitos kommentistasi! Jostain syystä ensimmäisenä oli kyllä vanha postaus, jonka nyt poistin kommentteinesi. Olen tämän aamun tehnyt siivousta blogissani ja niinpä olen julkaissut myös jonkin vanhan jutun.

Terveisin sähläysmestari :-)

TeSa kirjoitti...

Ohuissakin sukissa riittää lämpöä ja olivat kuulemma tyttärelle ihan sopivat jalkaan.
Näistä sukista innostuneena aloitin neulomaan itsellenikin sukkia.
Kiitos teille kaikille.

Hepsi kirjoitti...

Ihanat sukat!

TeSa kirjoitti...

Kiitos Hepsi.