torstai 10. tammikuuta 2013

Jaksaa ja jaksaa, kerta vielä!

 Nyt on työhuoneella hyvä olla, kun on tasainen lämpö koska vain aloittaa työnsä. Pitkän, pitkän aikaa olen toivonut saavani ilmalämpöpumpun, joka mahdollistaa "helpon" lämmityksen juurikin lasien kanssa työskennellessä. Ja nyt se on siinä! Kohisee, puhisee ja tekee sen mitä sen pitkääkin. Toimii.
 Se, että laite on saatu seinään, on tarvittu rullamitta. Ja monesti. On mitattu ja mietitty, mihin tuo laite on paras sijoittaa, kun työhuone on niin monen muunkin käytössä viikottain, kuin pelkästään minun.
Punttisali on ollut käytössä jo vuosia, enemmän tai vähemmän aktiivisesti. Seinää vasten on nojallaan jalkaprässi, jota poika käyttää jatkuvasti.
 Viereen asetettiin painonnostopenkki, joka sekin vaatii oman tilansa.
 On kuntopyörä, soutulaite, selkäprässi ja suuri monitoimilaite.
 Seinätalja, jossa roikkuu ajoittain nyrkkeilysäkki.
 Kaikki suuria ja oman tilansa tarvitsevia laitteita. Käsipainot ja levytankojen painot saatiin piilotettua omaan nurkkaansa, pois jaloista pyörimästä.
Olen jotenkin pystynyt jatkuvasti ohittamaan nämä kaikki, ei kyllä pitäis! Vaan ottaa se oma ohjelmansa ja mennä huhkimaan päivällä, jolloin en olisi jaloissa pyörimässä, kun miähet illalla ottavat oman aikansa näiden kanssa.
Välillä voisi rojahtaa säkkituoliin ottamaan happea ja jatkaa taas uutta sarjaa.
 Samalla siivoamisella sain yhden kaapin lisää "töilleni". Kuljetan kurssille kaiken materiaalin, eli autolastillinen laatikoita. Ne saatiin sopimaan samaan kaappiin tai sen läheisyyteen. Eli pois lattialta. Voi, kyllä nyt kelpaa mennä työskentelemään tai sitten punttikselle.
Jaksaa, jaksaa, kerta vielä!

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Joka lajia vempainta sieltä löytyy.äiti

Anonyymi kirjoitti...

No on hieno kuntosali - ei tarvi lähteä kotoa kauemmaksi kuntoilemaan. Tuosta moni voi olla kateellinen ... :D

Pirena kirjoitti...

Onni on oma kuntosali, teillä.

Sari kirjoitti...

On upeaa, että on itsellä tuollaiset tilat!

KirsiJ kirjoitti...

Hei TeSa!

Olet voittanut blogiarvonnassani, onnea! Ilmoitatko lempivärisi kiitos, niin pääden muotouttamaan palkintoa. Sähköpostilla kirsij@ovi.com voit ilmoittaa myös postiosoitteesi, kiitos!

Terkuin KirsiJ

http://kirsinkutimet.blogspot.fi

tia kirjoitti...

Lämpöpumppu on oiva keksintö, meillekin sitä tänne kotiin mietittiin ja saatiin kun saatiinkin se sopimaan oven ja katon väliin (mökillä sellainen on myös) Tyytyväinen olen ollut, päivät kun kotona oleilen saa nopeaan lämpimämpää kuin patterien kautta. Hienosti olet saanut järjestystä, täälläkin paikkojen siivoilua on ollut menossa.

Anonyymi kirjoitti...

Käytännön helpotus!

Oon silloin tällöin täällä käyny kurkkimassa :).

R

enkulin käsityöt kirjoitti...

Oi miten upea kuntosali.

Sartsa kirjoitti...

Meilkii on kuntolaite, mut ihanvähänpikkusen on jääny sille pyykinkuivaustelineasteelle. :) No poika on sentään käyttäny melko paljon,

TeSa kirjoitti...

Sartsa, toi oli paha ;)
Pyykinkuivausteline!
Meidän kuntolaitteet on sen verran törkyysiä / ruosteisia, että korkeintaan huonon pyyhkeen voi heittää päälle kuivumaan.

Susu kirjoitti...

Meilläkin oli tässä kerrostalossa oma kuntosali. Nyt on pelkkä typötyhjä pyöräkellari kun kaikki kuntolaitteet muutti omistajiensa kanssa pois... Mut ny on hyvää tilaa harjoitella hulavanteen kanssa;-)