maanantai 13. toukokuuta 2013

Niin monta eri kukkaa

Löysin fasesta kivan kukkahoroskoopin. Itse en lue koskaan päivä-, en vuosi-, enkä mitään muutakaan horoskooppia, mutta tämän otin ihan sillä, että enhän minä ole kuiva ja nuiva!

Kanerva 9.12. – 6.1.

Ensivaikutelma kanerva-ihmisestä voi olla kuiva ja nuiva. Tarkempi tutustuminen paljastaa kuitenkin yllättävän rönsyilevän ja rehevän tyypin. Kanervan elämänkaari on harvoin suoraviivainen ja tavanomainen. Elämä koettelee, mutta kanerva kuuluu niihin, joiden voima ilmenee muille usein vasta vastoinkäymisissä. Hän on selviytyjä ja nousee aina jaloilleen sitkeytensä ansiosta. Hänellä on myös riittävästi itsetuntoa nöyrtymiseen ja joustamiseen tarvittaessa. Kanerva valikoi tarkasti seuransa ja viihtyy huomattavan hyvin kaltaistensa parissa sekä yksin. Massatapahtumat eivät häntä kiinnosta. Hän lähtee seikkailumatkalle Etelä-Amerikkaan mieluiten yksin ja valitsee harrastuksekseen postimerkkeilyn mieluummin kuin joukkuepelin tai kuorolaulun. Toisin kuin suomalaiset yleensä, kanerva selviytyy kukkeasti myös pimeimmän ja kylmimmän ajan yli. Hänellä on sen sijaan taipumusta vetäytyä kuoreensa aurinkoisimpaan kesäaikaan. Mutta ne, jotka kanervan tuntevat, ovat jo tottuneet tähän.

Täältä sinäkin löydät omasi, kukkahoroskooppi.

Asiasta toiseen kukkaseen
Minulla kävi hyvä tuuri, kun Pirena luopui arpajaisvoitostaan ja Knea, Silmukat ristissä blogista,  nosti uuden arvan, jossa olikin sitten minun nimimerkkini.
Voi että kuinka onkaan arpaonni osunut täydellisesti kohdilleen, kun katsoo tämän huivin ihania väriraitoja. Jokainen raita niin minun väreissäni, kuin minua varten neulottu Petunia-huivi.
Kaunis kiitos sinulle Knea.

8 kommenttia:

KristiinaS kirjoitti...

Tuohan on just sun huivi!

Eihän tuossa Kanervaa mitenkään kuivaksi ja nuivaksi loppujen lopuksi sanota. Kyllä siinä tekstissä on niin paljon sua että vois sanoa oikeaan osuneeksi.

KristiinaS kirjoitti...

Ööö-siis mähän oon kans kanerva. Nyt täytyykin lukea vielä tarkemmin uudestaan;)

ArmiL kirjoitti...

Oikein kauniin huivin olet voittanut:)

TeSa kirjoitti...

Kanervassa on luannetta, vai mitä Kristiina?

Olen onnellinen voittaja!

KristiinaS kirjoitti...

Joo, meiss on sitä luannetta, noustaan suostakin;)

TeSa kirjoitti...

joo, jos vaikka välillä siellä rämmitäänkin...

Susu kirjoitti...

Sainpas hyvät naurut kukkahoroskoopista! Mä olen vanamo. Pieni ja herkkä... Hah!

TeSa kirjoitti...

Jos sinun sisälläsi on pieni ja herkkä Susu?