perjantai 21. helmikuuta 2014

Pitsituoli

Aurinko näyttäytyi tänään pitkästä aikaa hetken aikaa ja se pirtisti kummasti mieltä. Tuntui kovin keväiseltä. Illan tullessa talvi tulla puhisee suurin hiutalein, tuulen paiskoessa navakasti. Sepä ei haitanne pirtillä ollessa. 
Jääkiakko ei mennyt ihan nappiin, mutta pelit jatkuu, samoin Afrikan kukkien virkkaus. Pala silloin, toinen tällöin putoaa valmiina vieressä olevaan lasipurkkiin säilöön. Mielessäni oli tehdä lopuista langoista tyyny telkkuhuoneen sohvalle. Kyllä siihen vielä yksi sopii...
Mutta sitten näin keväisen Pentikin sisustuksen, jossa oli puutarhakalusteet laitettu esille. Se oli siinä! 
Telkkuhuoneen kapean lipaston edessä tuoli saa osakseen huomiota ja sohvalle suunniteltu pyöreä tyyny tekeytyy ajan kanssa istuinsuojaksi. Että mä olen nero!
Siihen sohvalle jää vieläkin tilaa yhdelle tyynylle.
Viikolla olen ollut lähes jokaisen vapaailtani työstämässä lasia työhuoneellani. Ihan käsittämättömän energinen olo, jonka voisin purkaa tekemällä lähes mitä vaan.
Aamulla en sentään mennyt ennen töitä leikkaamaan, vaikka heräsin jo hyvissä ajoin ennen kellon soittoa,
 5. 15.
Näissä kuvissa olevat lasit ovat osa suurempaa työtäni, jonka esivalmistelut ovat vasta käynnistetty. 
Humuni, eli vanhin poikamme, kysyi sunnuntaina jälleen kerran nähdessäni jotain tekemääni, että onks tää ny sitten hyvä?
No, en mä nyt tierä, kun harvemmin olen tyytyväinen omaan työhöni. Aina niissä jotain vikaa on, hyvin harvoin olen innoissani ja onnistunut fiilis karehtii suupielessäni.
Jäädään odottelemaan. 
Kohta alkaa päivän toinen kiakkopeli ja sitä ennen viuhahdan saunaan, jotta hyvää viikonloppua teille kaikille.


9 kommenttia:

Zelda kirjoitti...

Onnea myöhästyneesti ja lasi on kyllä niin upeaa sinun käsissäsi:)

Eila kirjoitti...

Ihanan keväinen työ taitaa olla tulossa, lehden vihreä ainakin sitä enteilee...

intsu kirjoitti...

Minä kyllä uskon,että lasityöstäsi tulee upea. Aina on tullut. Voi,voi kyllä harmittaa kun juuri Ruotsille hävittiin! Huom. minäkin olen kattonut kiekkoa se suuri kanavatyö kädessä.

Sartsa kirjoitti...

Lehdykkäiset on kauniit. Toi lasipurkkisäilytys valmiille lappusille kuulostaa kivalta. Ja toi tuoli on tosi kaunis muodoiltaan. Sopii varmaan sisäänkin ihan hyvin. Pitää vaan rikkoa ajatusrajoja.

Katju kirjoitti...

Kauniit lasilehdet.

enkulin käsityöt kirjoitti...

Upea lasityö näyttäisi olevan tulossa.
Mukavaa viikonloppua sinulle

mate kirjoitti...

Kivan näköinen lasityö tulossa ☺

Eija kirjoitti...

Ihana pitsituoli ja kiva säilytysratkaisi virkatuille paloille. Minä käytän myös lasipurkkeja pikkutavaran säilytykseen.Mitähän kaunista loihdit tuosta lasityöstä...

TeSa kirjoitti...

Kiitos, kiitos teille kaikille.