torstai 27. helmikuuta 2014

Pilleri, eli pastilli, eli...

 kulmikas, jossa ei ole yhtään terävää kulmaa, mutta näyttää silti kulmikkaalta. Se on minun uusin valmistunut työni. Tästähän tuli pullea, suorastaan muhkea. Meinasin, että en liiemmin poista sisätyynyn täytettä. Tyynyn päällä istuttaessa vanu kuitenkin littaantuu ajan kanssa. Hymyilyttää, kun pääsin lopulta testaamaan sitä.
 Olin pudota tuolilta! Tästähän tuli tasapainotyyny. Selkäkaupan sivuilla kerrotaan, että tasapainotyyny on monikäyttöinen harjoitusväline, jonka avulla parannat tasapainoa, koordinaatiokykyä, lihaskuntoa ja verenkiertoa. 
Tällähän se harjoittelu onnistuu. Eikä siihen paljon tarvittu. Muutama lappu arfikankukkia ja käytetty nukkumatyyny, joka pursusi täytteensä ulos.
 No, jos tämä osoittautuu ihan epäkelvoksi tässä uudessa tehtävässään, sen voi hyvinkin siirtää sohvalle tai sitten ottaa hiukan täytettä pois sisätyynystä. 
Tyynyn ulkoreunaa kiertää pitkä vetoketju, joka avaa tyynynpäällisen puoleenväliin. Helpottaa huomattavasti päällisen pesua jatkossa.
Tänäänkin olen venkoillut eilen päivittämäni piirroksen kanssa. Josko nyt ottais sen oman asenteensa, peräksiantamattomuuden, pimeästä nurkasta ja menis työstämään mallin valmiiksi. Kun kaikki korjattavat ja kasattavat ompeluksetkin tuli suoritettua valmiiksi, pölyt pyyhitty ja pyykit pesty.

10 kommenttia:

Sartsa kirjoitti...

Ihanat värit! Ne sopii ton tuolin kanssa hienosti. Toi tuoli on jo itessään niin kaunis, että (sen taisinkin jo mainita. :) )
Tasapainotyyny on hyvä juttu selälle.
Ja vielä vetoketjunkin oot laittanu. Minusta lopputulos on tosi onnistunu.

MariJ kirjoitti...

Nätti tyyny! :) Meidän perheessä tasapainotyyny on tuttu juttu. Lapset käyttävät sellaista (ihan siis kaupasta hankittua "oikeaa" tasapainotyynyä) joskus ruokapöydässä istuessaan, auttaa keskittymään olennaiseen. Myös mies istuskelee välillä sen päällä. Minulle tasapainotyynyt ovat tulleet tutuiksi kuntoutuksessa viime viikkojen aikana, niiden päällä istutaan, seistään, kävellään jne. Ensimmäisen kerran taisin törmätä sellaiseen tyynyyn v. 2000 fysioterapeutilla, joka hoiti nyrjähtänyttä nilkkaani.

Sirkka kirjoitti...

Siis tosi kauniit pirtsakat keväiset sävyt ja taitavaa käsityötä. En ole aikasemmin kuullut tasapainotyynystä, mutta oppia ikä kaikki. Oikein kaunis kokonaisuus!

enkulin käsityöt kirjoitti...

Todella upea ja ihanat värit.

Marle kirjoitti...

Ihastuttava tyyny!

mate kirjoitti...

Tyyny kuin kesäinen kukkaketo, kaunis ☺

Anonyymi kirjoitti...

No niin,onpas kaunis tyyny ja antoi varmaan potkua edelliseen postaukseen..äiti

sadelikka kirjoitti...

Hieno tyyny. Värit aivan loistavat. :)

TeSa kirjoitti...

Kaunis kiitos teille kaikille.

Hepsi kirjoitti...

Hieno pilleri! ;)