tiistai 26. elokuuta 2014

Mäkkärin annos

Rempparalli jatkuu ja viimeistelysuunnitelmat alkavat olla toteuttamistaan vailla valmiina. Eilen iltapäivällä oli aikaa käydä viemässä pojan luistimet terotettavaksi ja niiden valmistumista ootellessa kävimme Ikeassa. Ensimmäiseksi piti poiketa kahville vaihtamaan päivän kuulumiset ja tankkaamaan itsensä, että jaksaa tehdä ajatuksella koko kierroksen.
Siinä jutellessamme kerroin äidiltäni saamasta viestistä, jossa saimme kehuja tekeillä olevasta savostasta. Kerroin miähelle kuinka äiti kirjoitti. - Kalevikin sanoo, että Terhillä on hyvä maku kun käsken sen katsoa kuvia.
Kiitos, kiitos!
Noh, siitähän miäs äityi puhkumaan, että ottamani päivityskuvat ovat kuin mäkkärin annoksia. Lupaavat paljon, mutta kohden ei olekaan niin suuria ja näyttäviä.
Täh?
 Miäs vertasi harrastekuviani mäkkärin annoksiin! Oli mennä pulla väärään kurkkuun. Kiitoh ny kuitenki.
Huomasi pian, että vertaus ei ollut ihan täydellinen, tai minun vastaanottoni oli ontuva.
Puheenaihe vaihtui aika pian edessä olevaan kierrokseen =)

Tänään päivällä mietin asiaa, että ketä oikeasti kiinnostaa nähdä kaikki se elämän jälki, joka sotkee ja nuhraa nurkat ja paikat?
Tai se kamala siivo, kun paikkoja puretaan ja uutta asennetaan? Onni on rajata kuva vain kohteeseen.

Vaikka välillä kuvailen keskeneräisiä valmisteilla olevia töitä, niin rakastan kuvata makrolla. Mitä yksityiskohtaisemmin työstä saa selkoa, sen parempi.
Vaikka välillä tulee pohjaan palamisia, niin täytynee sanoa teille, että kyseisen positiivisen lausunnon antaja on nänyt ne pohjaanpalaneetkin otokset!
Ronald McDonald will no longer wear this bright yellow jumpsuit.
 

 
Kuka on oikeasti kiinnostunut näkemään sen mäkkärin parilan? En minä ainakaan. Haluan vain valmiin annoksen eteeni! Jatkan "annosten" kuvaamista jatkossakin.
Kuvat McDonald's

6 kommenttia:

Eija kirjoitti...

Ne miehet.... Kauniita kuvia aiemmassa kirjoituksessasi ;D

enkulin käsityöt kirjoitti...

Ihanat ja hyväntuuliset kuvat.

enkulin käsityöt kirjoitti...

Jatka ihmeessä kuvaamista. Matka on usein ihanampi kuin päämäärään pääsy :D

Anonyymi kirjoitti...

Tottakai matkaa tarvii aina tehdä.Ja perillepääsy on varmasti vaivan arvoinen.Kuvaannollisesti!äiti

Anonyymi kirjoitti...

Vielä kun jatkan, niin aivan kullan arvoinen vävypoika ja jälkikasvu jotka auttavat päämäärän saavuttamiseksi. anoppi ja mummu

sartsa kirjoitti...

Välil sitä vaan havahtuu, että kaikki ei aattelekkaan tästä elämästä samalla tavalla. :) Jatka vaan makrona elämistä, niin pienet ilonsäteet huomataan. Onni on nähä puut metsältä. :)