torstai 12. marraskuuta 2015

Nyt nää sais jo riittää!

 Ennen osasin ulkoa lehtien ilmestymispäivät ja suurimman osan lehtien sisällöstäkin. Heti osasin hakea sen tietyn lehden, jonka mallia etsin. Nykyään en ehdi kuin selaamaan lehden ja unohdan sen koskaan ilmestyneenkään.
Joka kerta se on ilo. Suuret ajatukset virtaa, mallien muokkaaminen tai ihan ohjeesta tehdyn työn suunnittelu valtaa mielen, kunnes huomaan aiakatauluni olevan just nyt ja tässä, eikä moiseen suunnitteluun ole hetkeäkään.
Samaten lukemattomien kirjojen pino nousee nousemistaan. Olen yrittänyt uuden kirjan ilmestyttä olla hereillä. Joskus sitä uusintapainosta ei sitten tullutkaan.
 Näistä kaksi päällimmäistä tilasin, kun arpaonni suosi keväällä kohdallani ja voitin lahjakortin nettikirjakauppaan. Pitihän sitä hetki miettiä mitä sillä haluaa ostaa. Nukkiskirja on ihan huippu. Olen ostanut aiemmin Maria Malmströmin kaksi muutakin kirjaa.
Enkä minä ihan kaikkia lopeta tilaamasta. Osa lehdistä loppuu tilausjakson päätyttyä ja sitten alkaa melkoinen tinkaaminen puhelinmyyjän kanssa tarviinko vai en uutta tilausjaksoa. 
Näitä selaamalla haaveilut jatkuu.

4 kommenttia:

Satu Kukkaiselämää kirjoitti...

Mulla on vähän sama juttu puutarhalehtien ja kirjojen kanssa...

Rantapuikko kirjoitti...

Samassa jamassa taidetaan täälläkin olla =))
Ihania töitä alenpana ja sopö pikkuneiti.

enkulin käsityöt kirjoitti...

Samat on mietteet täälläkin

TeSa kirjoitti...

Hamstereita ihan kaikki =)