keskiviikko 26. lokakuuta 2016

Ruskaa ikkunoista

Syksy on ollut mitä kaunein, valoisa ja kuiva. Eilen odotin innoissani luvattua lumisadetta. Höh! Näin kaksi hiutaletta =D
Nautiskellaan siis vielä syksyn kuvista ja väreistä. 
Jo ennen Anttilan loppuunmyyntejä ostin syysväreihin sopivat kapat Kodin 1, Muonio, keittiön ikkunoihin. Ruskan sävyt syksyllä on ihan parasta väriterapiaa, mutta muina vuodenaikoina en voisi käyttää samoja sävyjä.
Kesällä kirppiskierroksella ihastuin pieneen valaisimeen, jota kiertelin kuin kissa kuumaa puuroa. Tarttuihan se valaisin lopulta mukaankin ja onhan tässä näihin väreihini sopivat lasitkin.
 Pieniä sisustusvaloja on vaikea vastustaa, varsinkin kun niille on heti käyttökohde valmiina. 
Miähen kompuroitua ja tönäistyään yhden lasivarjostimen rikki, oli saatava tilalle heti toinen. Uuden lasikuvun etsintä jatkuu edelleen. Tämä pieni suutarinvalaisin, valkoisella kuupalla on myös kirppikseltä.
 Vuorokauden pimeimpään aikaan kukat saavat lisävaloa ja tulevat paljon paremmin näkyviin.
Terassilla kesän loisinut kliivia pääsi suihkun kautta sisälle jo ennen pakkasia.
 Kasvarilla kesän viettänyt maljaköynnös tuotiin pirtille vasta muutama viikko sitten. Kolmatta vuotta kukkimaton viherkasvi sai paljon kehuja kasvustaan ja kukkimattomuudestaan. Sanoin suorat sanat, että kompostissa on varattu hyvä nurkkapaikka, jos ei kukintoja ala näkymään. Johan alkoi!
 Leikkasin pitkiksi venyneet versot lyhyiksi ja lyhennän vielä syksyn edetessä enemmän, kunhan kukinta-aika loppuu.
 Saman leikkauskäsittelyn saivat pelakatkin. Leikkasin valtavan pitkät kukkavarret ja versot pois, ja kannoin talvehtimaan pirtin ikkunalle.
 Tupakeittiön on yhtä suurta tilaa ja näkyvyyttä suuntaan jos toiseenkin. Samaa ruskan sävyä on näkyvissä myös pirtissä, Vallilan Ruusunen verhoissa.

2 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Ihania syksyn verhoja ruskan väreissä!

TeSa kirjoitti...

Kiitos sinulle.