maanantai 10. lokakuuta 2016

Suuressa liinassa monta palaa

 Kirppiskierrokseni ovat olleet viime aikoina hyvin antoisia, tai olen taas onnistunut olemaan oikeassa paikassa hyvään aikaan.
Virkattujen liinojen määrää voin hyvinkin kartuttaa toisen tekemällä luomuksella, varsinkin kun hinta on kohdillaan, 15 €, ja koko on huikea.
 Myyntipöydässä kaikki tuotteet olivat - 50%, joten harkinta-aika oli lyhyt, jos sitä oli laisinkaan. Muutama kaffipläntti ei liiemmin innosta, mutta ei haittakaan.
 Toisaalta pongasin enkelin, joka oranssilla nutullaan sopii hyvin syksyn sävyihin. Raikas värisävy ikkunalaudalle kukkivien ja viherkasvien lomaan.
 Miäs liikahti viikko sitten monen kuukauden sairas- ja kesäloman päätteeksi takaisin työelämään, joutuen kuitenkin loppuviikoksi vapaitaan nauttimaan.
Minäpä sitten hyödynsin tämän yllättävän vapaa-ajan kodin siivoukseen ja pirtin mööbelivalssiin.
 Halusin nähdä pirtin ikkunalaudan ja luoda sinne jotain katseltavaa, enkä niinkään huilaavien kukkien nuutunutta piilopaikkaa.
Ilmaisin ääneen tahtoni päästä eroon kukikkaasta sohvakalustosta, joka keskustelujen päätteeksi laitettiin ensinnä facen kautta myyntiin.
Ja tänään Toriin.
 Nuorimmainen lupasi ottaa huostaansa vihreän nahkakaluston, jos ja kun pääsee intin jälkeen opiskelemaan ja saa kämpän. Näin. 
Tilaa ei tullut valssatessa yhtään enempää, mutta tietoisuus, että voin luopua jostain toisen suostumuksella, teki pirttiin suuren ilmavuuden.
Tehotyttöjen 1- v kuvat tallennan kuvajonoksi. Venlan kuvaan ostin lomamatkalta, Zara- homesta, helmiäiskehyksen.
Keinutuolin siirsin uunin eteen. Siinä voi lämmitellä ja kuunnella uunipuiden rätinää.
 Kaipaan runsaasti rönsyäviä ja terveitä viherkasveja, joita aina välillä kaupoilla käydessäni ostankin. Tästäkin muratista varmaan sellainen kyllä kehkeytyisi, jos vain muistan sen kastella tarpeeksi usein.
Multapurkin nakkasin kirppislöytöön, ruusuisen peltipeltipurkin, sisälle.
 

4 kommenttia:

ma-te kirjoitti...

Opas komian näköistä ja se mööpelivalssi on joskus piristävää ☺
Kivaa tiistaipäivää Sinulle ♥

Sari kirjoitti...

Kyllä on kaunista! Siivous ja mööbleraus on välillä tosi piristävää. Meillä vain on se ongelma, ettei mööpeleitä paljon alkuperäisiltä sijoituspaikoilta siirrellä, mutta siivouskin auttaa asiaa.
Kivoja ostoksia olet tehnyt.

*VEKKI* kirjoitti...

Hienon enkelin löysit. Jos haluat köynnöskasveja, niin kokeile erilaisia posliinikukkia.

TeSa kirjoitti...

Minäkään en pysty siirtelemään näitä huonekaluja itessein, kun ne painaa PALJON!
Kiitos teille ihanat!