torstai 17. syyskuuta 2020

Neulatyynyt

Millähän sitä taas innostuisi istumaan ompelukoneen ääreen? Rikkoontuneiden vaatteiden pinot kasvaa ja kasvaa. Innostuttiin siivoamaan miähen kanssa nukkumajärjestelyihin tarvittavat peitot ja tyynyt ulkovarastossa. Siinä samalla vauhdilla siivosimme molemman omat työvaatteemme ja laitoimme kiertoon puhumattomat vaatteet ja asusteet.
Eikös sieltä ponnahdellut ompelukoneen viereen yhtä ja toista, niin kuin pinot ei olisi jo olleet korkeat! Voi pojat, että korjausompelu on tylsää. Olen käyttänyt joitakin vaatteita Riikan Kotiompelimossa korjattavana, tai modattavana. Ammattilainen hoitaa työn, kuin työn. Miähen ajopukuakin on korjautettu Riikan luona.
Jos ottaisin tavoitteeksi jotain tänään, vähän viikon kuluttua tai yhden päivän ihan kaikki korjaukseen.
Ompelua enemmän tykkään järjestellä esineitä ja tehdä jopa ompelusta sisustusta =)
Näin silmäneulat katoavat huulipunamaiseen säilyttimeen. Tämän putkilon pohjassa on magneetti, eli kaatuessaankaan neulat eivät karkaile. Tämän erottaa värinsä puolesta hyvin.
Parsikkaat löytyy lasipurkista, eli välineet on kyllä hyvässä järjestyksessä. Ei muuta kuin hommiin. Vai voiko vieläkin vetkutella?



2 kommenttia:

Intsu kirjoitti...

Sulla onkin hyvät varustukset ompeluun nuppineulatyynytkin ovat kauniita. Joo,minäkin päivä toisensa jälkeen olen ompelutöitä siirtänyt ja siirtänyt.

TeSa kirjoitti...

Jotenkin nihkeetä hommaa 😅