lauantai 28. lokakuuta 2023

Suomen lasimuseo

Suomen lasimuseossa Riihimäellä on tullut käytyä vain kerran aiemmin, kun opiskellessani lasialaa pääsin  ryhmän mukaan tutustumaan upeaan näyttelyyn. Perusnäyttelyn lisäksi on aina vaihtuvia näyttelyjä, jotka kaikki kiinnosti tällä käynnillä.
Puolalaisen taitelijan näyttely Liikahduksia on erilaisuudessaan upea. Hienoa värien käyttöä, työn monimuotoisuutta ja materiaalin erilaisuus sai kiinnostumaan niin, että oli helppo puhua miäs mukaan. 
Meillähän ei ole varsinaisesti mitään syyslomia, mutta otimme pari vapaapäivää loppuviikkoon ja saimme hiukan huokaista arjen kiireiltä, kun iltatyössäni oli viikko lomaa.






































































TERHI

3 kommenttia:

Repolainen kirjoitti...

WOW - kiitos kuvamatkasta liki kotikadulle. Asuttu nuoruudessa Puhaltajankadulla - silloisen tehtaan ja tehtaanmyymälän vieressä. Kakkoslaatua löytyi pitkään astiakokoelmistamme, mutta muutot kadottaneet ne... äidillä taitaa olla yhä.
Mielettömän upeita lasitöitä, värit, valot ja valon taittuminen - kiitos todellakin upeista kuvista, sillä minä olen niin-niin huono menemään minnekään SISÄLLE, että vaikka tietää siellä olevan jotain noin upeaa - niin silti....
Tämä oli kiva tapa käydä museossa!!
Ja kommentoin tähän samalla, että on sulla vikkelät sormet - ihanan neule, joka todella sopii vaikka minkä kanssa tullut jo puikoiltasi. Miten ihmeessä ennätät... tai sitten olet nopeampi kuin neulekone neulomaan - hienoa!! Valoisaa mieltä pimenevään talviaikaan toivottelen!!

Puikoillanikin kirjoitti...

Upeita lasitöitä. On ollut lahjakas tekijä.

TeSa kirjoitti...

Aika harvoin tulee käytyä museoissa, mutta oman alan osaajien töitä oli kiva päästä näkemään ihan läheltä.