torstai 3. lokakuuta 2024

Kiitos

Miäs tuli yhtenä päivänä kotiin suuren kukkapuskan kanssa. - No, mitäs nyt oot tehnyt?
Hän oli vain välikäsi, joka toi minulle ystävän pyynnöstä minulle tehdyn kukkavihon, joka oli hyvin näyttävä. Olin ja olen vieläkin hyvin otettu. Kun kurkkasin kassiin, sen sisältö sai minut onnelliseksi, mutta liikutuin. Minua ei ole juuri koskaan pystytty yllättämään tällä tavalla, mitä se kassin sisältö oli. Kuvasin kukat muistoksi saamastamme huomiosta. Kiitos 💕

Mukana oli kortti, joka kertoo paljon.
Viikonloppuna saimme viettää yhdessä mukavan yhteisen hetken lounaan äärellä.
Yhtenä päivänä pääsin olemaan avuksi, kun pieni nuhanenä ei voinut mennä päikkyyn ja vanhemmat eivät voineet joustaa töistään. Lähdin aikaisin aamusta liikkeelle, että humu pääsi ajoissa töihin. 
Päivä meni jouten, Eemeli ilahdutti jutuillaan ja touhuillaan. Vielä viikonloppuna teimme yhden hoitokeikan, kun vanhemmat kävivät pienellä porukalla syömässä kaupungissa. Lasten kanssa on niin kiva touhuilla.
Päivä on ollut aamusta alkaen sumuinen ja pilvinen. Pienet valonlähteet piristävät aamu-unista, kun kömmin sängystä eilisen järkyn päänsäryn jälkeen. Minulla, kun ei yleensä pää särje koskaan. Kattovalo ei tullut kysymykseen, kaameaa shokkihoitoa. Tänään on ollut jo hiukan parempi olo, mutta hiljaksiin mennään vieläkin.
Toin tämän upean begonian sisälle kukkimaan. Sain sen äitienpäivänä nuoremman perheeltä ja voi miten tämä onkaan kukkinut koko pitkän kesän. En ole kertaakaan nyppinyt kukkineita pois, vaan tuuli on aina hoidellut sen puolen. Katsotaan nyt, miten kauan saan sen vielä sisällä kukkimaan.

Terhi

2 kommenttia:

Puikoillanikin kirjoitti...

Ihana saada yllättäviä kiitoksia.
Taudit jylläävät juuri nyt. Liikkeellä on useanlaista virusta. Yksi niistä tarttui minuunkin ja taas jäivät jumpat väliin. Onneksi kohta päästään rokotukseen, niin vältytään niiltä vakavammilta.

TeSa kirjoitti...

Onpa harmi, kun virukset tarttuvat näin aikaisin syksystä. Hyvää vointia ❤️