perjantai 3. elokuuta 2007

Lomamatka


Vielä ehdittiin ennen miehen loman loppua käymään Tallinnassa.Kaupungissa kävi ihanan vilpoinen tuuli,oli mukava kierrellä kävellen.
Meillä tuo kauppareitti kulkee jo tietyn kaavan mukaan.Ensin mennään Viru-keskuksen R-kioskille ostamaan minulle uudet käsityölehdet,sitten yläkertaan lelukauppaan ja keittiötavaroita katsomaan,alakertaan pientä purtavaa varaamaan ja vanhaan kaupunkiin.
Kymmenen aikaan aukeaa viimeisetkin pikkukaupat ja siellähän sen nukkekotitavaroiden kauppa jo näkyikin.
Valinta on taas vaikea.Kauniita pieniä esineitä on mukavasti tarjolla.Tällä kertaa eniten miellytti nuo hammaspesuvälineet,sekä rikkalapio ämpäreineen tuhkan keräämiseen.Paljon muutakin olisin halunnut,mutta seuraavalla kerralla lisää.
Lankaa tuli sitten ostettua jo menomatkalla Hämeenlinnasta Wetterhoffilta.
Käytin keväällä saadun alennuskortin,jonka sain Novitan naisten tekemällä Päntäneen matkalla.
Filatista ja VeTasta langat oikein hyppelehti kassiini.
Mutta langankulutukseni on kuukaudessa n.3-4kg,niin täydennystä on tehtävä,ettei lankalaatikoissani ole pinta vain laskussa.
Matkalla oli kaksi käsityötä mukanani.Löysin kuin löysinkin sen kadoksissa olleen neulelehteni ja otin jakun työn alle.Oudokseltaan mustaa lankaa on ikävä neuloa ja sitten minä onneton olin kääntänyt yhden palmikonkierron väärään suuntaan ja huomasin sen.Pakko oli purkaa,mutta pudottelin vain kierteen kohdalta 12krs silmukoita.Hyvin sain kohdan korjattua ja kastelemalla valmiin työn,saan löysääntyneet silmukat tasaantumaan.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Nyt minäkin pystyn helposti kommentoimaan tänne. Voisiko niistä lankaostoksista saada kuvaa? Muiden ostoksia on jostain syystä aina kiva ihailla.