keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Kirkkaat lasit

Aurinko armas, olisit paistanut näin ihanasti kesälläkin. 
Miten upea eilinen päivä olikaan ja tästä on tulossa samanlainen auringonpaiste. Kaikki mahdollinen pyykki meni pesuun ja ulos kuivumaan. Nihkeesti on tämä flunssasta toipuminen sujunut, mutta sitäkin uhmaten pesin eilen lähes kaikki ikkunapinnat. Vain kahden huoneen lasit jäi pesemättä, kun päivä pimeni paksun sadepilven lipuessa päälle. Tänään pesen loput ikkunat, kunhan saan hiukan miähistä apua iltapäivästä. 
Aamupalaa syödessäni oli kiva katsella puhtaista ikkunoista pihalle. Ei näkynyt päin lentäneiden lintujen muotoja, ei koivun urpuja, eikä hämähäkin verkkoja ikkunan yläpuitteissa. 
Kaikesta siivoamiseen liittyvästä juurikin ikkunoiden pesu on mukavinta puuhaa. Samalla tulee nypittyä kukatkin kuin ohimennen, pyyhittyä pölyt sisutuksesta ja oiottua vähäiset verhot oikeaan kuosiinsa.
Jätin ikkunanedustoille tilaa kesän ulkona olleille viherkasveille. Niitä onkin taas paljon sovitettavaksi riutumaan pimeyteen ja lämpöön. 

2 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

Ihailen energisyyttäsi tässäkin asiassa! Siis ikkunanpesussa. Tykkään kyllä puhtaista ikkunoista ja kirkkaasta maisemasta, mutta se pesu... Tänään sentään hain terassilta lehtikaktukset sisään ja suihkutin ne puhtaiksi.

TeSa kirjoitti...

=))
Kiitos
Minä odottelen vielä sitä intiaanikesää, enkä tuonut yhtään kukkaa vielä pirtille.