torstai 6. marraskuuta 2014

Kirjat liikuttaa

 Taas on kässykirjat pistäneet liikettä niveliin, kun kannoimme nuorimmaisen kanssa kirjat työpöytäni hyllyistä vaatehuoneeseen.
Vaatehuoneen seinät ovat saaneet ikuisen kevään yllensä. Ah, limenvihreä, kukinnon ensimmäiset heleät sirkkalehdet, valoisuus ja hehku, siinä on huoneen väri.
Aika lähellä blogipohjani väriä!
Huoneeseen on siirretty ensimmäiset kalusteet, joista minä pääsin täyttämään heti omani. Pieni Ikean vanha hylly siirrettiin seinän takaa telkkuhuoneesta. 
Ajatuksenani on, että kaikki sisustus- ja kässykirjani olisivat yhdessä paikassa ja tietysti mielellään samassa hyllyssäkin. Jälkimmäinen ajatus ei kyllä toteutunut, kaikki kirjani eivät sovi millään tähän hyllyyn. Äsh!
 Nou hätä. Jatketaan pohdintaa ja hillitään intoa, sillä huoneen pisimmälle yhtenäiselle seinälle tuleva hyllystö on vielä katsomatta. Mitäpä, jos siihen jäisi pienen pieni tyhjä nurkka muutamalle opukselle.
Kirjoja on kertynyt vuosien aikana ihan mahdottomasti. Lukukirjoja ei sitten olekaan. Tai on niitä, mutta ei uusia. Ja ne vanhatkin on tungettuna yhteen hyllyyn työhuoneellani.
Saattaa olla, että tässä siivousbuumissani kahlaan lopultakin hyllystön läpi ja laitan mitäänsanomattomat kiertoon.
Osallistuin kuun vaihteessa loppuneeseen sukkasatoon, kahden kuukauden korjuuaika. Sadonkorjuuni määrä oli 0 sukkaa, syystä, etten ehtinyt aloittamaankaan. Hidas, ent. hämäläinen.
Nyt, kun pääsin vauhtiin, neuloin ihan perussukat Maijasta, jota ostin tyttären sukkia varten. Eli nämä ovat jämäilyt ja varsinaiset kuvaan vasta viikonloppuna, kun pääsen tekemään koesovituksen tytsin kinttuihin.
Saapi nähdä, kumpainenko nämä sukat ottaa käyttöönsä, minä vai tytsi, kun kumpaistakin väri miellyttää.
 

5 kommenttia:

Zelda kirjoitti...

Tsemppiä kirjakatselmukseen ja muutoinkin rymsteeraukseen. Sukat ovat kyllä aika herkut:)

Soile Kivinen kirjoitti...

Voi hyllyparkaa! :)

TeSa kirjoitti...

Kiitos teille.
Ähkytäydelle kirjahyllylle on tulossa apuja.

Sari kirjoitti...

Sulla on hyvä kirjahylly. Mun mielestä kirjahyllyjen pitää olla täysiä kirjoista eikä koriste-esineistä, mutta jokainen hoitaa senkin asian tavallaan.
Mukavaa viikkoa!

TeSa kirjoitti...

Olen aina inhonnut, oikein, inhonnut, kirjahyllyjä!
Sellaista ei meille ole liiemmin ostettu tätä versusta enempää. Ja tämäkin on lasten peruja.