lauantai 17. maaliskuuta 2018

Helsinki

Tänä talvena on saatu nauttia kiakosta ihan livenä. Tosin ei montaa kertaa, mutta aina sopivan tilaisuuden tullessa olemme olleet katsomassa. Helsingissä, Malmin jäähallissa, pelattu peli ei mennyt ihan putkeen, mutta tuleehan näitä, tappioita. Nuoret ovat sarjansa kärjessä, kun kauden viimeinen peli pelataan tänään Turussa. 
Jokainen peli antaa, jos ottaakin. Talvilomalla oli minunkin mahdollista lähteä viettämään perjantai-iltaa isolle kirkolle. Suunnitelma viikonlopulle oli menomatka tyttärelle, kiakko, kässymessut Wanhassa Satamassa ja Miljan juhlat. Päivitykset ovat vain tulleet sekalaisessa järjestyksessä.
Suuremmat messut on jääneet käymättä viimeisen kolmen vuoden ajalta. Minusta nämä olivat kivan pienet, kiinnostavat ja paikka on idyllinen. 
Pysähdyin useamman esittelijän jutuille. Tässä on Kehrääjien kilta ry:n työnäytös. Tätä olisi kiva päästä kokeilemaan oikein opastuksella. Sain yhteystiedot ja pidän mielessäni.
Lankaa oli tarjolla. Oih ja voih! Kun ei voi. Silittelin, ihastelin, suunnittelin ja laitoin paikoilleen. Ei yhtään kerää, eikä vyyhtiä lähtenyt mukaani.
Ihanat kevään heleät värit tulivat hyvin esiin jo kaukaa katsottuna näissä kepeissä ja kauniissa lasipalloissa, jotka ovat Katztudion valmistamia.
Näitä olisin adoptoinut meille vaikka kuinka paljon!
Gepetton nukkekotitavaroiden kohdalla kohtasin kaksi nuorta naista, jotka tekivät minusta messukävijähaastattelun videolleen. Sen pääsee näkemään vaikka fasestani, tai Kädentaitomessut Helsinki / face.
Anu Pellisen ihanat nukkekotikalusteet.
Syömässä kävimme rautsikan vieressä Leonardo Bar & Ristorantessa.
Kotiintuomisina oli Almandiinin japanilaisia kankaita. Näitä on myynnissä myös Turussa vkl käsityömessuilla.
Ostin myös kaksi kaunista leimasinta maahantuojalta, sekä tarjottimelleni Mosaiikkimiljöön ihanat soft glass lasit.

6 kommenttia:

KristiinaS kirjoitti...

Lähellä oot ollut. Mä en ole moneen vuoteen noilla messuilla käynyt. Kiva oli nyt näin kuvista nähdä tarjontaa, ne lasipallot onkin hauskoja.

Intsu kirjoitti...

sinä ehdit niin moneen paikaan. Aah mitä herkkuvärejä langoissa. Tiedätkös,minua ei kehräys kiinnosta tipan tippaa.

TeSa kirjoitti...

Tällaiset pienet messut on kiva tapahtuma. Saa hyvin kontaktin myyjään tai esittelijään. Kaikkea kaunista, mielenkiintoista ja perinteistä oli tarjolla.

liisan kotona kirjoitti...

Olisipa kiva käydä joskus messuilla, mutta täältä periferiasta pitääkin sitten oikein lähteä. Ihania värejä langoissa.

TeSa kirjoitti...

Kaikkeahn voi tilata, mutta messuilla näkee kerralla paljon.

Saija kirjoitti...

Nuo lasipallot on ihania. Tuollaiset kevään väriset sopisi hyvin keittiöön. Harmi kun nuo messut ihan unohtui.