torstai 18. kesäkuuta 2020

Juhannusta juhlimaan

Suomen suvi on lyhyt, täynnä iloa, valoa ja lämpöä. Pitäkää huolta tosistanne ja muistakaa turvavälit!
Luonto on koristautunut kukkaan. Niin mota erilaista, kokoista ja värikästä. Koivuja emme raahanneet porstuan eteen, mutta aina voi lisätä pikkaisen vaaleanpunaista. Ostin nämä pienet keramiikkatalot Clas Ohlsonilta. Ne korostavat kesäkukkaistutuksen vaaelanpunaisia petunioita. Huomaa! Lasiset ilmapallot ovat vielä ehjät.
Lumipalloheisi aloitti viikolla kukintansa limellä. Siitä se muuttuu asteittain valkoiseksi ja sitten ruskeaksi. Huvimajalla kasvavien kahden puskan siirtoa suunniteltiin tälle vuodelle, mutta päädyimme monen perustelun jälkeen jättämään nämä sijoillensa.
Oletko nähnyt Moskovan kaunotarta? Viime kesänä ostettu taimi on juurtunut tai juurtumassa ja tuottanut yhden upean kukinnon. Odotan innolla, miten huumaava tuoksu tästä tuleekaan. Muut jalostetut syreenit eivät puhjennet oikein kukkaan tänä vuonna, vain vanhat jalostamattomat.
Tämä pallopääpari, siis ei me, vaan jättilaukat availivat nuppunsa korkeuksissa. Pergolan suunnalla on muutoinkin uusi kavusto tuottanut pelkkää mielihyvää. Kohde on valmis, paitsi rakenteiden maalaus, joka jää tuleviin vuosiin.
 
 Jos juhannuksena sataa, antaa sataa. Mutta ilmojenhatijan hyvällä päällä ollessaan, voimme päräyttää itsemme maantielle ja etsiä lisää kiinnostavia kuvauskohteita. Hyvää juhannusta teille kaikille,
 


6 kommenttia:

Eija kirjoitti...

Kivoja kuvia sinulla.
Hyvää Juhannusta 🌸

KristiinaS kirjoitti...

Oikein hyvää juhannusta sinne teidän kauniiseen puutahaan!

Sartsa kirjoitti...

Toivottavasti ilma suosii teidän pärräilypäiviä, jos tien päälle päädyitte!

Elisa kirjoitti...

Olitpas suloiset talot löytänyt! :) oikein hyvää juhannusta teille kaikille sinne!!

satunNainen Paula kirjoitti...

Hi-hii, noiden söpöisten mökkösten innoittamina katselimme Miehen kanssa juhannuspyhinä edellisvuosien joulukylä-videoitasi! Nyt kun ne katsoi kaikki peräjälkeen, huomasi hienosti, miten kylä kasvaa ja koristautuu vuosi vuodelta!

TeSa kirjoitti...

Kiitos teille kaikille!
Juhannus meni menojaan, monta uutta kuvaa tuli napsittua ja puutarhaa kohenenttua.
Ei mene kauaakaan, kun joulukylän voi taas kasata =)