lauantai 8. maaliskuuta 2008

Hyvää naistenpäivää

Tänään on aikaa kulutettu messuilla. Tampereella oli Taikasormet-kädentaitomessut saanut liikkeelle paljon väkeä. Tampere-talo ei kyllä minun mielestäni ole mikään erinomainen paikka järjestää isoja messutapahtumia. Tilan ahtaus oli huomattavissa heti messujen avauduttua.
Paikalla oli paljon valmiiden tuotteiden myyjiä, minua taas kiinnostaa enemmän tarveaineiden etsiminen ja tutkiskelu. Kirjoja olisin halunnut selailla, mutta eipä tarjontaa ollut liiaksi.
Lankaostokseni jäivät ihan kuvassa näkyvään saaliiseen; Esitoa, Trekkingiä ja Fabelia.
Messuilla näkyi tuttuja nassuja, hei vaan teille uudestaan!

Toisessa kerroksessa oli nukkekotimessuilua. Sinne viipelsin myös tutkimaan tarjontaa. Yritän hillitä sitä pientä rakentajaa, joka sisälläni haluaisi aloittaa uuden rakennusprojektin. Pirtissämme seisovaan lasikaappiin olisi niin ihanaa aloittaa uutta nukkista, ja keräillä kaikkea kaunista valmiiksi laatikoihin odottamaan. Tyydyin siis katselemaan kauniita huonekaluja ja ostin vain nämä kauniit keramiikasta tehdyt astiat.
Näiden pienten keramiikkatuotteiden luo oli jatkuva jono ja kuulin puhuttavan, että näiden tekijällä olisi blogi. Tietääkö kukaan vinkata minulle blogin osoitetta?
Kotimatkalla poikkesin kahdelle kirppikselle. Ne ostokset näkyvät myöhemmin blogissani tuunattuna.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jaa että on kantapäät levveet!:) Kyllä olisi mullakin,jos messuilla olisin ollut!Ostitko sen Esiton langan Kauhavan Kangas-Aitan osastolta? Ei kai muilla sitä olekaan,kun he ovat ostaneet Esiton,varaston ja tuotannon.T:Intsu

Lissu kirjoitti...

http://wooper.vuodatus.net/

Täältä ovat peräisin ostamasi upeat astiat!

TeSa kirjoitti...

Kyllä on levveet, mutta sauvakävely hiukan lievitti oloa.
Lanka on Kangas-Aitan osastolta.

Lissu, kiitos sinulle nopeasta vastauksesta.

Markka kirjoitti...

Oho, aika ihania messuostoksia.
Nuo langat aiheuttaa vakavaa kuolausta, harmi etten lähtenyt aikaisemmin Helsingin messuille pyörimään.

Anonyymi kirjoitti...

Komiat on noi vihreän sävyt. Minullakin käsitöissä tahtoo vihertää ja kellertää, vaikka itse en sellaisiin väreihin kietoudukaan. Kevättä ilmassa - tai siis eihän ilmassa juuri muuta ole ollutkaan, mutta siis kuitenkin. :)

Itse jätin messut väliin, olisin kuitenkin taas vaan ostanut lankaa. Ja niinhän en siis todellakaan saa tehdä. Taitaa olla muutto piakkoin edessä, ja pelottaa jo nyt mitä muuttoapuun saapuvat ystävät tuumaavat lankavarastostani... (Eli vien langat etukäteen piiloon uuteen kotiin!)

TeSa kirjoitti...

Lankojen ohi kulkeminen, on tuskaa. Pitää päästä kokeilemaan, suunnitelmat lähtee heti pyörimään mielessä ja kohta oletkin jo onnellinen uusista langoistasi kassissasi.
Netistä tilaaminenkin on ihan kiva asia, mutta siinä jää joskus arvaukseksi se langan tuntu.

Anonyymi kirjoitti...

p.s Pääsin näkemään uuden kodin, ja ilokseni totesin, että siellä on isommat kaapit kun nykyisessä asunnossa! :) Ei siis mitään ongelmaa lankojen kanssa!