lauantai 22. maaliskuuta 2008

Pääsiäisii

Kukka-asetelmana suklaamunat.
Pienenä poikana tämä vanhin lapsemme halusi aina kaupasta tuotavan yllätysmunia, pääsiäisii. Nyt niitä olisi monta, ei ihan kaikki tuolle yhdelle.
Tämän kivan liinan sain tuliaispostissa etelässä lommailleelta lukijaltani.
Jäi virkkuukoukku kätöseen tuon oman piponi tuunaamisen jälkeen ja tein sitten tuosta Hippysta lisää pipoja. Lanka ei ole kyllä minua puhutellut mitenkään. En pidä sen väristä lainkaan ja mietin mihin sen käyttäsin.
No, päästäni en sitä ainakaan näkisi, joten pipoksi sitten.
Omaan pipooni käytin koko 50 gr kerän ja pojan pipoon, jota sitten katselin pojan päässä eilisen päivän, käytin vajaan kerän.
Tänään lankalauantaina mietin, että pitääkö lähteä kauppoihin säntäilemään lankahyllyjen väliin, vai käyttäsinkö aikani neuleiden tekoon. Nyt olisi vain yhden lankakerän akuutti tarve, sen kyllä ehtisi arkenakin hakemaan.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nytkö siellä on pipotehdas pystyssä! Ja kyllä sun lankaa on lähdettävä hakemaan,ajattele nyt..siellähän voi olla uutuuksiakin ja tarjouksessa vaikka mitä ja muutenkin ainahan on huutava pula langoista....:):)
Jos sun ovikoriste on yhä paikallaan,eikä noita ole sitä varastanut,niin nyt sen tiedän miten noidalle on käynyt. Ei ainoastaan se pikä matka Kyöpelinvuorelta,vaan se noita on niin lisää läskistynyt viimevuodesta,että se luuta ei kestänyt sen painoa,vaan räts ja poikki! On myös häviävän pieni mahdollisuus,että pohjimmiltaan noita on kuitenkin kiltti,vaikka jostain kumman syystä se on hiukan omaksunut pohjalaista uhoa:)

TeSa kirjoitti...

Tuon uhon kyllä uskon. Kiltti ja kiva noituli, kun jaksaa aina blogiini kirjoittaa.
Olen pitkitellyt lankakauppaan lähtöä ja yrittänyt kiristää koukkuni tahtia, josko lankani riittäisi sittenkin. Mutta ei auta, nyt on kokeiltava luovuutta ja siksi pengon toista lankaa jostain jemmastani.

Anonyymi kirjoitti...

Uskomattoman upeita käsitöitä sulla! Niitä katsellessa vierähti tunti jos toinenkin, ihania juttuja! Ne punaiset virkatut verhot tuolla 2007 loppupuolella olivat jotain tosi hienoa, juuri sellaiset jotka minäkin kotiimme haluaisin tehdä ja kotonani katsella =)

Hyvää pääsiäistä toivottaen Martta Ryysyrannasta

TeSa kirjoitti...

Kiitos Martta vierailustasi. Kiva, että olet hetken viihtynyt seurassani.