sunnuntai 11. tammikuuta 2009

Parit kolmiot

Tyttären valkoinen talvitakki sai vaalean huivin. Turun Piikkopirrasta tuliaisiksi ostamani huivilanka, Katian artic, virkkaantui 9 mm koukulla isoksi kolmiohuiviksi. Hyvä syy ostaa lankaa, kun laittaa tytön miettimään, että tarvisikohan hän uuden huivin. Vanha punainenkin huivi olisi sopinut takin kaveriksi ihan hyvin, mutta en keksinyt mitään muuta ostettavaa =}
Lanka on ihanaa virkata, kuohkeaa ja möykkyistä,50 % akryyli, 45 % villa, 5 % polyamid. Koska huivia kuitenkin käytetään vain kaulanympärille kiedottuna, en alkanut kikkailemaan siihen mitään kuviota. Tai on siinä alakulmassa tiiviimpi pylväsryhmä -kuvio, ei vain näy kunnolla tässä langassa. Lankaa kului 300 g.
Höyryttelin huivin kevyesti ja näin huivin saa ottaa heti käyttöön.
Seuraavaksi minulla oli aikomuksenani aloittaa jotain vuorostaan itsellenikin, mutta nuorimmainen alkoi tahtomaan kolmiohuivia. Onko minulla mitään sopivaa lankaa? Ei heti olisi akuutti tarve, mutta penkaisin lankalaatikkoani ja tarjosin tätä reilu vuosi sitten Lidlistä ostettua neulelankaa 80% polyamidia/ 20% villaa.
Virkkasin samaisella 9 mm koukulla 2 kjs kaaria ja kulutin 300 g lankaa. Huivista ei tullut niin isoa kuin sisaren huivista. Tällä huivilla onkin tarkoitus olla suojaava vaikutus airsoft pelikentillä.
Jokohan seuraavaksi on minun neuleeni vuoro? Olen aina välillä virkannut keittiöön verhoa, kolmeen kappaan olen varannut langat. Näitä teen aina välillä, valmistuvat sitten joskus.
Huomenna alkaa työt, kolmen viikon lomautus on takana. Menen töihin hyvillä mielin, hiukan kylläkin pessimistisellä asenteella. Yt -neuvottelut ovat vielä käynnissä.
Kolme viikkoa on mennyt ihanan verkkaisesti. Olen valvonut kamalasti, ensi yö meneekin sitten herätyskelloa tuijottaen -soiko, ei soi, joko soi.

10 kommenttia:

Niina kirjoitti...

Kauniita huiveja. Vai huivia...? Hmm, suomenkieli...
Toivottavasti saat nukutuksi vaikka aamuherääminen ja kello pyöriikin mielessä. Luota vaan sisäiseen kelloon.

Rusina kirjoitti...

Huivit on aina mukavia. Minäkin olen ollut kolme viikkoa pois töistä polvitähystyksen vuoksi. Sattui mukavasti tähän joulun katveeseen, jolloin suurin osa asiakkaistakin on ollut lomalla, joten olettaisin, että työpöydällä ei ole ihan kaikkein suurinta kekoa odottamassa. Minua jännittää enemmän se, että heräänkö aamulla ollenkaan ennen kymmentä kun olen tottunut koisimaan lähes joka aamu sinne asti.

lettu kirjoitti...

Hei! Voitit blogini arpajasissa :) Lähettelehän osoitetietosi, s-postini löydät blogistani !

TeSa kirjoitti...

Nyt on sisäisen pikkupirun aika päästää savut pihalle.
Ei tarvitsekkaan herätä aamulla, ainakaan töihin. Töistä soitettiin, Lomautus jatkuu.
Pah!

Kiitos huivikommenteista.

Hanza kirjoitti...

^
Voih! En epäile, etteikö sinulla tekemistä olisi ilman töitäkin. Mutta työpaikkaan / työn tekemiseen liittyy niin paljon muutakin. Toivottavasti pääsette pian töihin.
Kivat huivit!

Tupuna kirjoitti...

Kivoja huveja. :)

Työhommista en oikein osaa sanoa juuta en jaata...miten sen ottaa ja mitä ajattelee, mutta kuitenkin hyvää maanantaipäivää. :)

lettu kirjoitti...

Huomenta ! Jos sullakin tökki se ilmoittamani s-postiosoite, niin yritäpä tätä: seleko@meili.fi !
Se ainakin toimii, anteeksi tämä sähläys !

katja kirjoitti...

Huivit on kyllä eri hienoja.
Ja työlle,pah,ihanaa olla kotona,rahallisesti tietty ei niin hyvä,mutta pienemmälläkin kituuttaa kummasti...= )

Stella kirjoitti...

Mukavannäköisiä huiveja! Minäkin toivon, että pääset pian töihin. Hyvää keskiviikkoa ja viikon jatkoa!

TeSa kirjoitti...

Kiitos teille, kotona viihdyn hyvin. Ei ole tekemisen puute, mutta tuo sosiaalinen kanssakäyminen jää vähäiseksi.