perjantai 20. elokuuta 2010

Paulat riviinOlen vapaapäiviksi odotellut vesisadetta, että voisin hyvällä syyllä olla pirtillä ja laittaa paikkoja uuteen järjestykseen, mutta eihän sitä silloin sada kun toivoo. Tänään lähti aamu pitkän unen jälkeen hitaasti vauhtiin, siihen samaan hitauteeni tyhjensin aikomani keittiökaapiston uuteen uskoon, eli järjestykseen.
Kaikki lähti liikkeelle teestä, jota juon paljon. Hyvällä juomalla on monta makua, joten laatujakin pitää olla paljon.Olen kirppiskeräillyt paljon pieniä purkkeja lempijuomalleni, piristää kummasti mieltä tulla aamuisin keittiöön valitsemaan tämän päivän haudutelaatu.
Pannullinen lämmintä juomaa tai toinenkin kuluu päivän aikana, sitä juo meillä muutkin kuin minä.

Samalla siivoamisella tyhjensin koko hyllykön tyhjäksi, laitoin tupperit ovien taakse piiloon ja nostelin lasipurkit näkösälle.
Siinä meni hyvä hyllytila emaliastioiltani. Kippokokoelmani hakee vielä uutta paikkaansa keittiöstä. Eikä minun tarvisi kerätä tätäkään laatua yhtään enempää, mutta aina löytyy joku kiva, jota minulla ei vielä ole.
Paulat ovat olleet käytössäni jo tovin. Ne ovat isotätini keittiöstä, jonka tyhjensimme muutama vuosi sitten.
Samoja keittiötavaroita olen ollut penkomassa vielä tänäänkin siskoni vintillä, josta tein monta muutakin huikeaa löytöä.
Iltaan mennessä avokaappi sai uuden ilmeen, ja me tavailemme aakkosjärjestyksessä Paulapurkkeja, caputsino, caputsino, kaakao, suola ja talkkuna.
Ei pitäisi mennä jauhot sekaisin, kun muistaa rytmin.


Hyvää viikonloppua sinulle,

9 kommenttia:

Paula, Rakkauden talossa kirjoitti...

Oih, onpa houkuttelevan näköinen uudessa kuosissaan! Epäilisin teen ja capuccinon menekin kasvavan...

Sirkka kirjoitti...

Kaunista tuli hyllykköön! Hyvää viikonloppua myös sinulle!

Anonyymi kirjoitti...

Nyt on kauniin näköinen järjestys. äiti

Aila kirjoitti...

Olet saanut purnukat vielä kauniisti esillekin:)Taas olen niin kateellinen, että taidanpa lähteä mummon keittiön kaappeja penkomaan... Siellä ei kyllä noita Pauloja ole, mutta niitä sinivalkoisia kahvipurkkeja kyllä...

enkulin käsityöt kirjoitti...

Voi miten kauniisti olet saanut hyllykön laitettua. Nuo Paulatyttö purnukat ovat oikea aarre. Tosi romanttista ja kaunista.
Lisäksi tuo käsinekirjasi, jonka olet hankkinut näyttäisi sellaiselta, että minunkin taas on pakko etsiä sellainen käsiini.

Nzqu kirjoitti...

Ihania purkkeja ja purnukoita! Tuollaisten täytyykin olla esillä avohyllyssä.

TeSa kirjoitti...

Hyvä mieli, silmänilo ja tyytyväisyys.
Kiitos teille.

Matleena kirjoitti...

Maltatkohan sinä enää ulos lähteäkään, kun on noin kaunista katsottavaa sisälläkin! :)

TeSa kirjoitti...

Maltan minä, sinkoilen kuin pieni punainen kipinä paikasta toiseen ;)