maanantai 27. elokuuta 2012

Pyykkipäivä / siivouspäivä

Sunnuntai on ollut vuosikymmenten ajan meidän perheessä vakisiivouspäivä. Tosin nykyään harvoin, jos koskaan on enempää väkeä kotona sinä päivänä, paitsi miäs ja minä. Mutta nyt kun nuorimmainenkin oli menoiltaan vapaa, jouti hänkin siivoamaan. Enemmänkin siivous on tavaroiden paikalleen laittamista, vaateiden tarkistelua, korjattaviin vai kiertoon, sekä asioiden järkeistämistä. Kiireinen arki ei liiemmin suo aikaa miäsväen läsnäololle arjessa, silloin mennään.
Nyt sain hyvin apuja, kun yksin ei kaikkea jaksa siirtää ja kantaa. Koska muut panostivat lattioiden siivoamiseen, mitä tyhjensin kodinhoitohuoneesta kaiken ylimääräisen, pesin ikkunat ja kiinnitimme lasityön paikoilleen.
 Löysin viikolla kirppikseltä huimaan 0, 30 € hintaan kivan pyykkipäiväkuvan, joka sopii mainiosti juurikin kodinhoitohuoneen ikkunaan.
Kodin käytetyin huone, kh.

6 kommenttia:

Paula kirjoitti...

Ihan hihityttävän hauska lasityö, hieno löytö!! Kuka ihme on raaskinut luopua??

intsu kirjoitti...

Kyllä sulla on oikein sellainen kirpparisilmä,kun taas olet tehnyt noin onnistuneen löydön.

Anonyymi kirjoitti...

Onpa aiheeseen sopiva työ. äiti

TeSa kirjoitti...

Kiitos.

Selma kirjoitti...

Voi että, ensin ajattelin tämän olevan sinun itsesi tekemä, kun sinullakin on niin hyviä oivalluksia. Hieno löytö ja koruttomuudessaan niin kaunis, tuon oisin itsekin ottanut mukaan :)

TeSa kirjoitti...

Kaikkea ei aina itse täydy tehdä, kun vain osuu ensinnä paikalle ;)