sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Luvassa sadetta

Aurinkoinen viikonloppu oli ihan luksusta, se jopa tuntui tavallista pidemmältä, kun juhlimme jo perjantaina. 
Liekö ikä syynä, kun tuntuu tuo myöhään valvominen ottaneen voimat kaikista? Aina olen jaksanut valvoa hyvin yöni, mutta se aikainen aamuherääminen on ihan myrkkyä!

Sunnuntain perinteitä noudattaen söimme myöhäisen aamupalan huvimajalla. Aamiainen päättyi hieman ennen kahtatoista, juurikin ennen sovittua tapaamista.
Viikonlopun kissavieraista en ottanut liiemmin kuvia, vain muutaman. 
Pientä vauhtia tämä kissakaksikko kuitenkin meissä piti, kun ulko-ovi oli jäänyt apposen ammolleen ja kissat lähteneet omille teilleen. Lusifer lönkytteli kutsusta vastaan, onneksi, mutta Vilma antoi etsiä itseään pidemmän aikaa. Onneksi tämäkin kissu löytyi luhdin alta kyyhöttämästä. ( Älä Arja naura, tämä on vakava asia! )
Luvattiinko tälle päivälle sadetta? Ihan sama, tarpeeseen se kuitenkin tuli. Ilma oli aika helteinen, joten pieni sateen ropaus oli kyllä ihan paikallaan.
Viikonlopun ohjelmaan sopi käynti restaurantapäivillä Kangasalla. Muutaman tunnin pikakierrokselta ostin muutaman vanhan esineen, jotka kuvailen saatuani ne paikoilleen. Tarjolla olisi taas ollut vaikka mitä ihanuuksia.
Sadepilvetkin näyttävät aika kauniilta,

4 kommenttia:

Sirkka kirjoitti...

Hetken jo luulin, että kuinka soma leppis on pyrähtänyt koneelleni pyörimään.
Huvimaja<3
Pilvet...niitä katselen alituiseen kauniita kuin hattarat.
Todella hyvä kun seikkailijat löytyivät.
Minä kävin antamassa ruokaa naapurin kissalle viitisen päivää, joka on myös äärettömän suloinen. Siinä istuessani sylissäni hellästi silittäen, juttelin hälle mukavia.

Eija kirjoitti...

Kauniita juhlakuvia aiemmassa kirjoituksessasi. Onnea näin jälkikäteen:)
Onneksi kissat löytyivät..

Sari kirjoitti...

Teilläpä on ollut mukava viikonloppu kun on ollut aihetta juhlaan. Ja meille sitä sadetta oli lupailtu, mutta viittä tippaa ei tullut...

TeSa kirjoitti...

Kiitos teille.