sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

1:12

 Forssan Wanhan ajan lelumarkkinat on tältä kesältä ohi. Messuilut jäivät käymättä päällekkäisen menoni vuoksi, mutta onhan minullahan ostaja käytettävissä! IhaNAINEN tyttäreni, joka vävyn kanssa kävivät puolestani tekemässä pieniä hankintoja nukkikseeni. Vorsalaiset.
 Kävin viikolla pitkähköjä viestin vaihtoja, joilla ohjeistin mitä haluisin. Hyvin osaa tytär äitiään lukea, kun kaikki nämä ihanuudet osti.
 Hienoa tämä nykytekniikka, jolla pystyy pikaisesti vinkkaamaan ja lisäapuna linkkaamaan kuvaakin, että asia selkenee.
 Nämä väskyt on kyllä supersöpsöt! Hih!
 Valkoinen keinu oli tahdon -listallani päällimmäisenä. Ai, että olen niin tyytyväinen, vaikka vain olen nähnyt kuvat kaikista!
 Näistä purkeista kiinnostuin kuvan perusteella ja nyt ne ovat minun. Hiukan olen pettynyt, kun laitoin aiemmin viikolla yhdelle myyjälle viestiä jolla tein tuotetiedustelua. Hän ei vaivaantunut edes vastaamaan, joten olkoon. Tuskin rahani olisi hälle kelvannutkaan.
 Kakki nämä ihanuudet ja ryykirautakin =)

 

4 kommenttia:

*VEKKI* kirjoitti...

Voi että mitä ihania tavaroita! Minunkin piti mennä Vorsaan, mutta en sitten päässytkään. Olisin varmaan ostanut autollisen kivaa.

sartsa kirjoitti...

Kyllä on nukkekotitavarat nykyään ihan taidetta! Ei voi kun ihmetellä. Meiän nukkekotiprojekti loppu kesken ja on nykyisin tavarajemmana. ;)
Sulla on oikein kukkapaljous teillä.
Noi yläkuvat oli hauskoja: Ensin ihmettelin, miksi oot noi lootat tohon veteen laittanu, niistähän kastuu pohjat. :)

Olivieno kirjoitti...

Vau. Hienoja!

TeSa kirjoitti...

Kiitos teille.
Facen nukkiskirppis on ihan hulvaton paikka tehdä jatkuvia lisäostoja. Täytynee välillä kirjautua ulos, mopo karkaa käsistä =)